Správy

Ani sa nenazdáme a je to tu: PRVÉ INFO o košických vianočných trhoch!

Poznáte to. Jeseň zbehne ako voda a sú tu opäť sviatky. V Košiciach ani v tomto roku počas nich nebudú chýbať obľúbené vianočné trhy. Čítajte prvé INFO.

Ilustračný obrázok k článku Ani sa nenazdáme a je to tu: PRVÉ INFO o košických vianočných trhoch!
Zdroj: TASR

Napriek tomu, že jeseň je ešte len na začiatku, ani sa nenazdáme a sú tu dlhoočakávané vianočné sviatky. K tým neodmysliteľne patria obľúbené košické trhy, ktoré sa budú konať aj v tomto roku. Prečítajte si prvé info.

Vianočné trhy 2017 sa uskutočnia 5. – 23. decembra 2017 a od 26. decembra – 6. januára 2018 na Hlavnej ulici v pešej zóne.

Aj počas tohtoročných trhov nebude chýbať predaj mäsových i bezmäsitých špecialít, ako langoše, lokše, trdelníky, varené víno, medovina a tiež rôzne suveníry. Mesto však zakazuje predaj punču a jeho napodobenín.

Pochutnať si na vianočných dobrotách či len tak nasávať príjemnú atmosféru bude možné počas predajných dní v čase od 10:00 do 20:00 hodiny. Na Hlavnej ulici nebude chýbať tradičné rozsvietenie vianočného stromčeka i program, o ktorom vás ešte budeme informovať.

Všetci tí, ktorí majú záujem na trhoch ponúkať svoje produkty, musia podať prihlášku do 6. októbra tohto roku. Podrobnejšie info je možné získať na webe mesta.

Sledujte nás aj na Facebooku a užívajte si pravidelný prísun aktualít z Košíc a okolia. Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM