Jana Bobko Rôzne

Doprajte deťom nezabudnuteľný zážitok: Prehľad TOP mikulášskych podujatí v Košiciach

Chcete prežiť so svojimi deťmi nezabudnuteľného Mikuláša? Aj na takéto podujatia môžete vyraziť v Košiciach!

Ilustračný obrázok k článku Doprajte deťom nezabudnuteľný zážitok: Prehľad TOP mikulášskych podujatí v Košiciach
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Mikulášske rozsvietenie stromčeka pred Úradom KSK

Mikuláš už odštartoval zo Severného pólu a 6.12. o 17:00 hod. pristaví svoje sane plné darčekov pred župným úradom. Príďte si vyskúšať, ako sa sedí na pravých mikulášskych saniach plných sladkých maličkostí. Mikuláš nikdy nechodí sám, bude s ním krásny biely anjel, ale aj špinavý čierny čert. Na vianočnú nôtu vás naladí príjemná hudba aj rozsvietenie vianočného stromčeka.

Príďte sa zabaviť a pozdraviť Mikuláša v OC Optima

8.12. si Mikuláš nájde cestu aj do Steam Factory v OC Optima. Najmenší sa už teraz môžu tešiť na bohatý program plný prekvapení. Nebude chýbať ani čert s anjelom, ktorý spolu s Mikulášom prinesú darčeky každému. Návštevníkov podujatia čaká Balónová šou kúzelníka Gabiho, bublinová šou, predstavenie Ako čert Mikuláša zachránil, mikulášske balíčky, vstup do detského sveta a laser game, tombola o atrakcie Steam Factory, maľovanie na tvár, trblietavé tetovania či tvorivé dielne s vianočnou atmosférou.

Nezvyčajný, ale hlavne východňarsky Mikulášsky Express

Onedlho vyrazí na svoju púť Sv. Mikuláš na mimoriadnom historickom vláčiku nielen po Košiciach, ale aj po celom východnom Slovensku. Čaká vás jazda v historických vozňoch M131 a retrovozňoch M152. A už v sobotu, 9.12. pôjde Mikulášsky expres na trase Košice – Prešov – Kapušany pri Prešove a späť. Pre detičky budú pripravené balíčky či návšteva uja výpravcu.

Čarovný vianočný kamión prichádza opäť aj k nám

V utorok 12.12. čaká návštevníkov na Toryskej ulici moderná hudobná zábava, skvelá hudba či možnosť zakúpiť si rôzne darčekové predmety a chutné občerstvenie. Týmto svojim rozhodnutím môžete prispieť na dobročinné účely.

Na začiatku tejto akcie prichádza nádherne osvetlený vianočný Coca-Cola kamión a privezie samotného Mikuláša!

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM