Lukáš Zavacký Šport Šport

Farebné šialenstvo v centre Košíc: Beh, darčeky aj afterparty

Košice budú hostiť akciu, ktorá zafarbí naše mesto. Jej hlavným programom bude beh, ale to nie je vôbec všetko.

Ilustračný obrázok k článku Farebné šialenstvo v centre Košíc: Beh, darčeky aj afterparty
Zdroj: YouTube.com

Zaujímavé podujatie s názvom Crazy colors sa odohralo na 2 miestach na Slovensku. Počas augusta najskôr v Bratislave a následne v Poprade, 11. septembra však zavíta aj do metropoly východu. Registrácia naň prebehne pred jeho konaním, ale taktiež deň vopred od 12:00 do 19:00.

„Dobehni si aj ty vychutnať jedinečný beh na 5 km dlhej trati so 4 farebnými zónami, v ktorých ťa čaká to pravé šialenstvo,“ uvádza sa na oficiálnej webovej stránke.

Čítajte tiež: VIDEO: Veľkolepá ohňostrojová nádhera na košickom nebi

„Každý účastník sa môže tešiť na štartový balíček plný čisto bielych darčekov. Nájdete v ňom okrem štartového čísla aj originálne tričko, bandanu a balíček farby, s ktorou sa určite na niekom poriadne vybláznite,“ doplnili organizátori.

Beh pre jednotlivcov a tímy sa začne o 17:00, predtým bude možné zažiť napríklad sprievodné aktivity partnerov, súťaže s Bubblelogy, cvičenie a rozcvičku s Golemom a tombolu. Po ňom sa uskutoční afterparty známeho rádia. Hudbu zabezpečí DJ Bidlo a.k.a. Aqua. Konkrétne od 18:00. Udalosť organizuje mesto Košice v spolupráci s BeCool.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM