Správy

Hudobníci v Košiciach vzdali hold Jánovi a Martine: FOTO z veľkého koncertu

V nedeľu podvečer sa v Košiciach na Hlavnej ulici zišli stovky ľudí, tentoraz Jánovi a Martine vzdali úctu hudobníci.

Ilustračný obrázok k článku Hudobníci v Košiciach vzdali hold Jánovi a Martine: FOTO z veľkého koncertu
15
Galéria

Kiežby sa podobné koncerty ani nemuseli organizovať. Na Slovensku však už niekoľko týždňov rezonuje vražda novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Úctu a hold im vzdali v nedeľu (25. marca.) podvečer aj na košickej Hlavnej ulici známi hudobníci.

Koncert sa začal krátko po 18:00 hod. Na pódiu pri Dolnej bráne vystúpil Zbor sv. Cecílie pri Dóme sv. Alžbety, kapely Vojdi, Stroon, Cha Bud!, Chiki liki tu-a, Bez Ladu a Skladu, spevák Michael Kocáb a Karpatské Chrbáty, Štefan Štec a Ľudová hudba Hornád a Spevácky zbor Gregos z Gregoroviec, obce, z ktorej pochádzala Martina Kušnírová.

Koncertu sa napokon nezúčastnil David Koller, ktorému podľa slov Štefana Šteca zrušili let z Prahy. Košičanom však poslal pozdrav a odkázal, že im drží prsty.

Na pódiu napokon vystúpila aj mama zavraždenej Martiny Kušnírovej, Zlatica Kušnírová, ktorá všetkým poďakovala za to, že si prišli uctiť pamiatku Martiny a Jána.

Aj týmto spôsobom si hudobníci a stovky Košičanov uctili pamiatku dvoch vyhasnutých mladých životov. Koncert bol ukončený veľkým potleskom krátko pred 20:00 hod. Viac v našej fotogalérii.

Košický koncert za Jána a Martinu: Ľudia a hudobníci im vzdali hold
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM