Alexandra Kolínská Rôzne

Košičania a ich sťažnosti na sociálnej sieti: Mnohé z nich vám budú podozrivo známe!

Sociálne siete sa dajú v dnešnej dobe využiť rôzne. Ako na chvály, tak aj na sťažnosti. Keď sa naskytla možnosť, posťažovali sa aj Košičania. Prečítajte si ich nákupné zážitky!

Ilustračný obrázok k článku Košičania a ich sťažnosti na sociálnej sieti: Mnohé z nich vám budú podozrivo známe!
Zdroj: TASR

Na sociálnych sieťach vznikajú nové a nové skupiny. Skupina TABUĽA HANBY funguje už dlhší čas. Vďaka uverejneným sťažnostiam a skúsenostiam si môžu medzi sebou pomáhať ľudia po celom Slovensku. Zapojili sa aj Košičania.

  • Neviem, či dobre vidno, kde som si objednala tento zázrak, ktorý bol zabalený v krabici od pizze, za ktorý som zaplatila aj s donáškou 10,20 eur, ale pizza sa tomu dá ťažko povedať. Je to čierne, balené v pizzovej krabici, ale pizza to nie je milý pane… Čo je to? Ďakujem pekne.
  • Včera sme s priateľom navštívili pobočku v obchoďáku v Košiciach, kde majú kopu zliav. Tak som si vybrala sukňu za 6,99 eur a taktiež aj tričko za 3,95 eur. Keď sme to šli vyplatiť, sukňu, ktorá na sebe mala že stojí 6,99 eur nám nablokovali za 10 eur z pôvodných 15 a niečo. To ma trochu zarazilo. Ale keď nám nablokovali tielko, pri ktorom visí mega veľká tabuľa s MEGA VEĽKÝM nápisom ktorý svedčí o tom že to tielko má stať 3,95 eur za 4,99 eur (čo bola jeho pôvodná cena) ma to už seriózne nasralo. Keď som predavača na to upozornila, bol naštvaný a snažil sa ma prehovoriť že to tielko je so zľavou 4,99 eur. Napokon, prišla nejaká ďalšia zamestnankyňa a zistila že fakt stojí len 3,95€. Aj keď s nechuťou, zaplatila som iba za to tielko a šla som svojou cestou. Len si vezmite, koľkým ľuďom je jedno že platia o niečo viac než by mali alebo si to nevšimnú.. humus. S touto H&M pobočkou nadobro končím.
  • Chcela by som sa s Vami podeliť o zážitok z predajne v Košiciach. Sobotňajšie popoludnie, všetci niekde vonku, obchody prázdne. Dcéra potrebovala súrne prefotiť 10 strán učebného materiálu a kedže všetky štuedtské copy centrá lacnejšieho rázu sú v sobotu poobede zatvorené,stavili sme na istotu.Vošli sme do predajne ,kde dve predavačky stáli opreté o regále ropzprávali sa, kedže široko daleko nebolo ani duše. Poprosili sme ich ,že potrebujeme kopírovať na čo nám ukázali kopírku a oznámili nám, že sa máme obslúžiť samé. Povedali sme, že s takouto kopírkou nevieme nárabať, či by nám pomohli. Nato mladšia z nich s ceduľkou brigádnička zobrala dcérine papiere a začala ich kopíravať. My sme medzitým čakali pri pulte. Keď dokopírovala, nablokovala cenu, ktorá sa nám zdala vysoká 4,85 za 10 listov obojstranne, ale zaplatili sme a ja som sa opýtala, že prečo majú také vysoké ceny. Dozvedela som sa, že som platila za to, že mi slečna tie strany okopírovala osobne!!! Bolo to dosť prekvapujúce tak som si dovolila sa jej opýtať, prečo nás na to neupozornila, na čo som dostala odpoved od staršej zamestnankyne, ktorá drzo povedala: Mali ste si prečítať cenník Druhá v zápätí na môj apel profesionality, etiky a ludskosti odvrkla, že nemôže oznamovať všetko každému zákazníkovi – podotýkam, že tam nebolo nikoho – a že sa so mnou nebude naťahovať. S takouto aroganciou som sa už dlho nestretla, najviac ma šokoval prístup kmeňovej zamestnankyne, ktorá namiesto toho aby zachránila situáciu, ukázala mladej kráske kto je tu pán. Zákazník to nie je.
  • Dnes som už síce po niekoľkokrát bola na burze zvierat v Košiciach, ale prvýkrát som tam navštívila aj toaletu. A vtedy akoby ma niekto prefackal. O hygiene ani reči, toalety v dezolátnom stave, nesplachuju, proste humus. Spomínam si ako sme počas strednej školy tam ešte chodili na koncerty či nejaké športové či iné akcie a teraz je to až na zaplakanie nechať takto takúto budovu chátrať.
  • Kura‬ v Košickom obchoďáku – 8ks kuracieho mäsa vo vlastnej šťave, prepálené hranolky a šalát zo včera… nikdy viac!
  • Pekný odrb tá reklama na ***** mobile :) Nalákali ľudí na bezplatné hovory medzi sebou, ale akáže blbosť. Aj ja som naletela! Kúpili sme si s manželom karty. Tri mesiace sme naozaj hovrili zadarmo, potom som si dobila kredit, oni mi dobili naviac o moj kredit, ktorý som musela minúť do 17.maja, mala som kredit ešte 2,60, ale SMS znela,Vážený klient, Váš kredit klesol pod 1 euro (záhadné, keď som nevolala, kam sa podel?) Ak chcete volať, odporúčame Vám navýšiť si ho. Myslím, že je to jasný odrb ľudí a využívanie tých, čo tomu nerozumejú. Ďakujem za takéto služby!
  • Nábytok v KE. Hanba ich profi prístupu ako aj arogantnému, neochotnému hlavnému skladníkovi menom Žolty i slečne, vedúcej predajne, ktorí pracovali 5.5.2015 vo večerných hodinách. Riešenie vzniknutého problému ich zavinením na mŕtvom bode! Neochota, neprofesionalita a arogantnosť a len zarobiť na ľuďoch za každú cenu!
  • Som nahnevaná na MHD! Zastávky si zriaďujú po svojom, už neexistujú ani pravidlá na zakúpenie cestovných listkov, štvorzastávky neplatia. Odkedy je prestavba električkovej trate, nikdy sa mi nevráti cestovné, ak ukončím cestu hoci aj len na jednu zastávku. Na čo máme potom výhodné peňaženky? Hanba, neviem ako to môže byť. Skúste cestovať z Námestia osloboditeľov na stanicu, na Sennom trhu sa vypínajú čítačky a cestovné na štyri zastávky sa nevráti, ale pokuty vedia dávať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM