Eva Mikulová Komunálne voľby

Košičanom nechýba predvolebný HUMOR: Nechaj tak, ja už dokončím, odkazuje Lesňák Polačekovi

Kampaň môže byť i vtipná. Na predvolebný bilbord súčasného primátora Košíc Jaroslava Polačeka reaguje i kandidát Milan Lesňák. Keď sme sa vybrali bilbord pohľadať, neuspeli sme. Prečo ho ani vy nikde nenájdete?

Ilustračný obrázok k článku Košičanom nechýba predvolebný HUMOR: Nechaj tak, ja už dokončím, odkazuje Lesňák Polačekovi
Zdroj: FB M.Ť.

Takmer ako naozaj! Dva bilbordy, dvaja súperi, dve rozličné posolstvá. Túto fotku s napohľad dvoma susediacimi bilbordmi protikandidátov na post primátora v skutočnosti nikde v Košiciach neuvidíte. Existujú len na sociálnych sieťach.

Terajší primátor Jaroslav Polaček má toho na stole zrejme ešte dosť. Košičanom a voličom pripomína, že by rád dokončil to, čo začal.

Oponuje mu jeden z protikandidátov Milan Lesňák a chce jeho prácu dokončiť. Aspoň tak vyznieva jeho odkaz.

Virálna kampaň

Na primátorské kreslo v Košiciach má zálusk až osem kandidátov, predvolebná kampaň je tak pestrá, intenzívna a stupňuje sa.

Dôležitou súčasťou volebného zápasu sú bilbordy i sociálne siete a práve na nich sa objavila fotka dvoch tvárí, ktoré evokujú vzájomnú „komunikáciu“.

„Je to len koláž a poslal nám ju náš priaznivec,“ vysvetlil pre Košice24 Milan Lesňák a dodal: „Myšlienka sa nám zapáčila a tak sme fotku zdieľali, až sa z toho stal virál,“ priznáva Lesňák, ktorý zrejme ani netušil, že niekto kreatívny sa mu postará aj o takéto vtipné promo so slovnou hračkou.

Vtipná fotka však tiež automaticky evokuje dôležitú otázku:

Keďže voľby sú už za rohom, Košičania 29. októbra rozhodnú, či nechajú Polačeka dokončiť, čo začal, alebo to zaňho urobí Lesňák. Možnosťou je i to, že voliči tak zamiešajú karty, že to bude niekto zo šiestich zvyšných kandidátov.

Z Košíc:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM