Lukáš Zavacký Správy

Košice a okolie ovládnu veterány: Návštevníkov čaká takmer päťdesiatka rôznych skvostov! VIDEO

Na svoje si onedlho prídu fanúšikovia veteránov. V Košiciach i blízkom okolí sa predstaví takmer päťdesiatka takýchto vozidiel. Akciu vám priblíži video z minulého roka.

Ilustračný obrázok k článku Košice a okolie ovládnu veterány: Návštevníkov čaká takmer päťdesiatka rôznych skvostov! VIDEO
Zdroj: TASR

Pôjde už o tretí ročník tohto podujatia. Jeho cieľom a ambíciou je, aby stalo stretnutím blízkych priateľov, ktorých spája láska ku Košiciam a k historickým autám, ktorých tu bude skutočne rozmanite, a to od roku výroby 1926 až po 1977.

„Vďaka podpore mesta a jeho primátora Richarda Rašiho, ktorý aj tento rok prevzal záštitu nad zrazom historických vozidiel Cassovia Classic 2016, budú po tieto tri dni Košice žiť veteránmi nielen na Hlavnej ulici, ale aj v Mestskom parku,“ uvádzajú organizátori na svojej webovej stránke.

Udalosť sa uskutoční od 26. do 29. mája 2016 a zúčastnených čaká bohatý program. Okrem uvedených miest sa veterány ukážu napríklad i na Spiši či v Kulturparku, kde sa všetko zakončí ich výstavou. Vo videu vám prinášame ochutnávku Cassovie Classic z minulého roka.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Ochutnávka zo zrazu veteránov v Košiciach v roku 2015
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM