Alexandra Kolínská Krimi

Na koľajniciach vyhasol život: Rušňovodič to už neubrzdil, Košičan (†32) zrážku neprežil!

Jedna tragédia za druhou. Aj tak sa dá opísať uplynulý víkend na košických koľajniciach. Podľa polície medzi Ťahanovcami a Kostoľanmi prišiel o život muž (†32), ktorý skončil pod kolesami nákladného vlaku.

Ilustračný obrázok k článku Na koľajniciach vyhasol život: Rušňovodič to už neubrzdil, Košičan (†32) zrážku neprežil!
Zdroj: TASR

Koľajnice v Košiciach sa počas víkendu stali dejiskom tragédií. Polícia osvetľuje detaily hroznej udalosti, ktorá sa odohrala medzi stanicou Košice a Ťahanovce. Viac o tomto prípade si prečítajte v článku Polícia o tragédii: Žena (†61) si pred vlakom čupla ku koľajniciam s rukami založenými za hlavou!

Na koľajisku počas víkendu vyhasol aj ďalší ľudský život. „Dňa 10.5.2015 o 12:00 hod. došlo na železničnom priecestí medzi železničnou stanicou Ťahanovce smer Kysak a železničnou stanicou Kostoľany nad Hornádom na II. traťovej koľaji k usmrteniu (†32) muža z Košíc," uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Košičan sa podľa doterajších zistení postavil do dráhy prichádzajúcemu nákladnému vlaku, ktorý prichádzal v smere z Košíc. Rušňovodič aj napriek použitiu rýchlo brzdy nedokázal zrážke zabrániť. Muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom,“ povedala.

Na zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená zdravotno- bezpečnostná pitva. Alkohol u rušňovodiča zistený nebol. „Bližšie okolnosti oboch tragických udalostí sú predmetom vyšetrovania,“ uzavrela policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM