Krimi

Nedeľná VRAŽDA v Košiciach: Prípad sa pohol, polícia už vzniesla obvinenie

V jednom z obytných domov v košickej mestskej časti Západ došlo v nedeľu k vražde. Na svetlo teraz vyšli nové informácie k prípadu.

Ilustračný obrázok k článku Nedeľná VRAŽDA v Košiciach: Prípad sa pohol, polícia už vzniesla obvinenie
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia obvinila 69-ročného Košičana z obzvlášť závažného zločinu vraždy. V jednom z obytných domov v košickej mestskej časti Západ podľa nej v nedeľu (20. 8.) napadol 65-ročnú ženu. Početným bodno-rezným poraneniam podľahla. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

„Spisový materiál s podnetom na väzobné stíhanie obvineného muža má už v rukách prokurátor. Za tento obzvlášť závažný zločin spáchaný na chránenej osobe obvinenému mužovi po dokázaní viny hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie,“ spresnila.

Žene poskytovali pomoc na jednom z poschodí, pričom muža polícia vyzvala, aby z bytu vyšiel. Napokon tak urobil s ostrým zakrvaveným predmetom v ruke.

Pomocou donucovacích prostriedkov ho spacifikovali. Vzhľadom na zistené zranenia ho previezli do nemocnice a po operačnom zákroku zadržali.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM