Rôzne

TOP podujatia týchto dní v Michalovciach a okolí: Čítajte už teraz, nech vám neujdú

Vybrali sme top podujatia, ktoré môžete do konca tohto týždňa zažiť v Michalovciach a okolí. Zoznámte sa s nimi aj vy...

Ilustračný obrázok k článku TOP podujatia týchto dní v Michalovciach a okolí: Čítajte už teraz, nech vám neujdú
Zdroj: TASR

Bažant Kinematograf

do 22. 8. 2019 o 21:00 hod., Námestie slobody, Michalovce

Aj do nášho mesta zavítal Bažant Kinematograf. Ide o originálny kočovný typ „open-air kina“. V Michalovciach premieta do 22. augusta tieto filmy: 20. 8. Teroristka, 21. 8. Ženy v behu, 22. 8. Trabantom tam a zase späť. Premietanie začne vždy o 21:00 hod. na Námestí slobody.

Letné kino

21. a 24. 8. 2019 o 21:00 hod., Amfiteáter Zemplínska šírava, Hôrka

Príďte si vychutnať filmovú kinematografiu pod holým nebom na šíravskom amfiku. Premieta sa vždy o 21:00 hod. 21. augusta vás čaká film Stratený v džungli a 24. augusta Loli paradička. V prípade nepriaznivého počasie sa film nepremieta.

Špacirki po varošu

21. 8. 2019 o 17:00 hod., pred Mestským úradom v Michalovciach

Milovníci histórie sa už niekoľko rokov stretávajú na spoločných špacírkach našim mestom, aby spoznali históriu a dejinné udalosti, ktoré sa viažu k mestu Michalovce a regiónu Zemplína. Témou augustových špacírok budú udalosti roku 1968, ktoré mali celospoločenský dopad. Prvýkrát budú venované augustovým udalostiam roku 1968 v Michalov­ciach.

Futbal

24. 8. 2019 o 19:00 hod., Mestský futbalový štadión Michalovce

Príďte povzbudiť michalovských futbalistov MFK Zemplín, ktorí si 24. augusta zahrajú zápas s ŠKF SEREĎ. Začiatok športového stretnutie je naplánovaný na 19. hodinu na mestskom futbalovom štadióne v Michalovciach.

Šíravkovo – festival maskotov

25. 8. 2019, Amfiteáter Zemplínska šírava – Hôrka

Šíravský amfiteáter zaplnia už onedlho deti. Chystá sa tam totiž festival, ktorý bude určený práve najmenším návštevníkom. V rekreačnom stredisku Hôrka zažijú 25. augusta deti kopec zábavy počas podujatia s názvom Šíravkovo – festival maskotov. Už teraz sa môžu najmenší tešiť na Mira Jaroša, šou Šmolkov a príde aj deťom dobre známy Ujo Ľubo so svojou detskou párty.

Minulý týždeň sa v našom meste uskutočnil aj jarmok, pozrite si na fotkách, ako sa začal…

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

V našom meste sa takto pred rokmi rozbehol jarmok
25
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM