ELA Rôzne Správy

ULTRALACNÝ Action otvára siedmu predajňu: Konečne sa dočkali aj východniari!

Action, najrýchlejšie rastúci nepotravinový diskontný reťazec v Európe, otvára na Slovensku ďalšiu predajňu.

Ilustračný obrázok k článku ULTRALACNÝ Action otvára siedmu predajňu: Konečne sa dočkali aj východniari!
Zdroj: Action.com

Boli sme sa pozrieť na otvorení predajne v Michalovciach. Viac nájdete v článku: FOTO: Superlacný reťazec pobláznil už aj VÝCHOD, takto vyzerala otváračka

Holandský nepotravinový diskontný obchod Action je v našich končinách konkurenciou predovšetkým pre známe značky ako Pepco či Kik. Ponúka najmä potreby do domácnosti, ale aj vybraný tovar z elektroniky za výhodne ceny.

Už aj na východe

Hlavne Bratislavčania Action poznajú z nákupov v Rakúsku. Obľúbili si napríklad jeho prevádzku v pohraničnej obci Kittsse. Keďže viac než 1 500 produktov stojí menej než jedno euro a priemerná cena všetkých výrobkov nedosahuje ani 2 eurá, v čase krízy jeho príchod na Slovensko potešil.

Action má zatiaľ dve pobočky v Bratislave a po jednej vo Zvolene, Topoľčanoch, Trnave a Martine. Teraz prichádza aj na východ. Obchod v Michalovciach je v poradí siedmy od vstupu reťazca na lokálny trh v marci 2023.

Novú predajňu otvorí 24. júna na Sobraneckej ceste.

Obyvatelia a návštevníci Michaloviec sa môžu tešiť na ponuku 6 000 výrobkov, od hračiek a náradia cez záhradkárske potreby až po trvanlivé jedlo.

Budú aj ďalšie

„Na Slovensku sa rozrastáme rýchlym tempom a sme radi, že náš unikátny koncept môžeme predstavovať čoraz väčšiemu množstvu zákazníkov. Otvorenie predajne v Michalovciach je prirodzeným krokom v rámci našej expanzie a už teraz pripravujeme niekoľko ďalších obchodov vo východoslovenských regiónoch,“ povedal Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Action pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

Action má na Slovensku distribučné centrum už od roku 2021. Z blízkosti Bratislavy zásoboval rakúske a nemecké predajne, pričom od marca 2023 sa k nim pridávajú aj tie slovenské.

Otvorenie prvého obchodu reťazca Action
28
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM