Krimi

V Michalovciach sa opäť šíri STRACH: Ženu cestou do práce ohrozoval mladík s NOŽOM v ruke!

Žene sa podarilo ujsť a zavolať si pomoc. Teraz upozorňuje ostatných, aby si dávali pozor.

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach sa opäť šíri STRACH: Ženu cestou do práce ohrozoval mladík s NOŽOM v ruke!
Zdroj: pixabay.com

Pred ženou idúcou ráno do práce sa objavil mladík, ktorý po chvíľke na ňu vytiahol nôž. „Začal mi hovoriť, spolupracujte so mnou, lebo mám nôž v ruke a vás zabijem. Mal ho v ruke najprv takto a potom predo mnou ho držal. Ja hneď tak prísne som povedala, že či chce peniaze,“ opísala odvážna žena pre portál Noviny.sk, ktorý o prípade informoval.

Incident sa odohral v priebehu minulého týždňa v Michalovciach. V meste, kde pred deviatimi mesiacmi na Nový rok došlo k brutálnej vražde 46-ročnej Eriky.

Žena sa následne dala na útek, došla až k vrátnici nemocnice, odkiaľ zavolala pomoc. „Mladší, možno tak do 30 rokov, menší odo mňa, možno 153 výška,“ opísala žena osobu s nožom pre Noviny.sk. Podľa tohto portálu miestni osadníci tušia, kto to mohol byť, pričom údajne sa s ním už viac krát stretli a tiež majú z neho strach.

„Michalovskí kriminalisti urobili viacero previerok a vyťažili niekoľko osôb, napriek tomu však doposiaľ osoba podozrivá zo spáchania tohto skutku stotožnená nebola,“ poznamenala na margo prípadu košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM