Veronika Ondo-Cholewová Krimi

Vodič (43) zišiel pri Zemplínskej šírave do priekopy: Odhodilo ho na cestu, FOTO

Muž so svojím autom zn. Kia Sportage smeroval na mesto Michalovce. Neďaleko Šíravy mal nehodu, pri ktorej ho odhodilo do priekopy.

Ilustračný obrázok k článku Vodič (43) zišiel pri Zemplínskej šírave do priekopy: Odhodilo ho na cestu, FOTO
4
Galéria

Už o pár hodín zaklope na dvere takzvaný „zlatý víkend“ . Mnohí zúfalo vbehnú do obchodu v snahe „uloviť“ ešte darček na poslednú chvíľu, iní si predvianočnú pohodu vychutnajú na vianočných trhoch. Počas svojho návratu domov však nezabúdajte na dostatočnú dávku opatrnosti a obozretnosti.

Zišiel do priekopy

Hoci vám v hlave budú víriť myšlienky, či máte pripravené všetko, čo k Vianociam patrí, otočte hlavu vpravo aj vľavo predtým, ako vstúpite na vozovku, aby ste o štedrovečernej večeri nemuseli snívať v nemocnici. Polícia upozorňuje, že farby meniace svetielka na semafore majú tiež svoj význam.

Jazdite preto opatrne, Buďte opatrní, ohľaduplní a tolerantní k sebe navzájom aj na cestách. Nech je váš dojazd aj príchod do cieľa bezpečný.„Opa­trnosť si so sebou včera zabudol zobrať 43-ročný vodič, smerujúci v utorok (17.12.) krátko po 18. hodine s osobným motorovým vozidlom zn. Kia Sportage na mesto Michalovce,“ uviedla Lenka Ivanová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach

Medzi Kusínom a Klokočovom

Medzi obcami Kusín a Klokočov sa podľa polície pravdepodobne nevenoval plne vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke, a preto s vozidlom zišiel do priekopy vedľa cesty, narazil do svahu, odkiaľ ho odhodilo naspäť na vozovku, kde vozidlo ostalo stáť.

Pri dopravnej nehode sa podľa predbežného vyjadrenia lekárov vodič zranil iba ľahko. „Počas vyšetrení v nemocnici mu na zistenie požitia alkoholických nápojov pred jazdou bola odobratá krv. Predbežná škoda, ktorá vznikla na vozidle, bola vyčíslená na 3 000 eur,“ dodala polícia.

Presnú príčinu dopravnej nehody, bližšie okolnosti aj miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania michalovských dopravných policajtov.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Nehoda medzi obcami Kusín a Klokočov: Auto vletelo do priekopy
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM