Rôzne

Vyberáme spomedzi akcií tohto víkendu v našom meste a okolí: Tu by ste nemali chýbať

Kde si skočiť cez tento víkend v našom meste a okolí? Vybrali sme hneď viacero podujatí, ktoré radíme navštíviť.

Ilustračný obrázok k článku Vyberáme spomedzi akcií tohto víkendu v našom meste a okolí: Tu by ste nemali chýbať
Zdroj: TASR

Zemplínske slávnosti

do 11. 8. 2019, tribúna pri Mestskom úrade v Michalovciach

Zemplínske slávnosti pokračujú v našom meste do 11. augusta. Počas ich konania sa o zábavu pre všetkých milovníkov folklóru postará celý rad účinkujúcich. Miestom konania tejto obľúbenej akcie je tribúna pred mestským úradom a celé Námestie osloboditeľov.

Jachtárske preteky

10. – 11. 8. 2019, Šírava

Na Zemplínskej šírave sa naskytne zaujímavý pohľad. V sobotu 10. augusta o 12:00 hod. tam totiž odštartujú jachtárske preteky TOP-24, ktoré potrvajú do ďalšieho dňa 12:00 hod. Zemplínske more, ktoré prirovnávajú často k zátokám Jadranu, sa stane dejiskom zaujímavých pretekov. Pôjde o 39. ročník vytrvalostného preteku, ktorý potrvá celých 24 hodín.

Futbal

10. 8. 2019, Futbalové ihrisko, Michalovce

Zápas MFK Zemplín a Senice sa uskutoční v sobotu 10. augusta od 19:00 hod. na štadióne pod Vihorlatom v Michalovciach. Na spomínaný majstrovský zápas stanovili jednotné vstupné, a to: na krytú tribúnu je cena 2 € a na nekrytú tribúnu 1 €. Deti do 120 cm majú na kryté tribúny vstup zdarma bez nároku na miesto. Deti do 120 cm majú vstup na nekryté tribúny zadarmo, ale je potrebné si vypýtať vstupenku v pokladni pri štadióne.

Letné kino

11. 8. 2019 o 21:00 hod., Amfiteáter Zemplínska šírava, Hôrka

Letné kino na Amfiteátri Zemplínskej šíravy v rekreačnom stredisku Hôrka si pre priaznivcov kina pod holým nebom pripravil film s názvom Blokoti. Začne sa o 21:00 hod. V prípade nepriaznivého počasie sa film nepremieta.

Keď budete na Šírave, môžete si pochutnať aj na thajskej zmrzline či zemiakovej špirále, ktoré uvidíte v našej fotogalérii nižšie.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Zemplínske more? Pochutiť si tam môžete aj na týchto gastro novinkách, FOTO
9
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM