Krimi

Obrovská záhada: Miestni majú o zmiznutí najdlhšie hľadanej Slovenky šokujúce teórie!

Po nezvestnej Timei Nagyovej sa pátra už 22 rokov!

Ilustračný obrázok k článku Obrovská záhada: Miestni majú o zmiznutí najdlhšie hľadanej Slovenky šokujúce teórie!
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Ako sme vás už informovali v tomto článku, slovenská polícia zverejnila na sociálnej sieti fotografiu nezvestnej Timey Nagyovej, ktorá bola naposledy videná v obci Viničky (okres Trebišov) v roku 2002. V čase zmiznutia mala 15 rokov.

Nádej podľa polície zomiera posledná a po Timei sa stále pátra. „Ak máte akékoľvek informácie o nezvestnej, prosíme, oznámte nám ich na linku 158,“ vyzýva verejnosť.

Denník Nový Čas zisťoval viac v samotných Viničkách. Jej príbuzný verí, že by mohla ešte žiť. Názory ostatných sa rôznia, no vo všeobecnosti dúfajú, že sa jej zmiznutie vysvetlí a možno sa niekde nájde.

„Vtedy sa hovorilo, že spadla, alebo skočila z mosta. Ja si to však nemyslím. Podľa mňa dievča uniesli. Vtedy boli divoké časy. Nazdávam sa, že ju kdesi predali,“ vyjadrila sa pre Nový Čas miestna žena.

Ako informoval záchranný tím, ktorý po Timei pátra, naposledy ju v osudný deň videla ráno babka, keď mala ísť jej vnučka do školy. Namiesto toho však údajne išla do Trebišova za psychologičkou a následne za sestrou. Tá ju potom vyprevadila na autobus a vodič potvrdil, že vo Viničkách vystúpila. Domov k babke, s ktorou žila, však už nedorazila. Nájdená bola len jej školská taška v dedine pod mostom.

Foto: ilustračné/archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM