Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovčan má zvláštnu auru: Keď sa ROZÍDE so ženou, tá si hneď nájde ŽIVOTNÝ vzťah

Je akoby medzistupňom k vážnej láske. Hoci neplánovane a nechcene, takto "popároval" už niekoľko zaľúbencov.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčan má zvláštnu auru: Keď sa ROZÍDE so ženou, tá si hneď nájde ŽIVOTNÝ vzťah
Zdroj: Unsplash.com / CC0 1.0

Pri každej ďalšej takej situácii prežíva len to povestné deja vu. Prešovčan Fero sa nám ozval s nevšedným príbehom. Ako postupne zistil, nechcene „dokáže“ spárovať zaľúbencov, hoci to najprv plánoval úplne inak.

„Čoraz častejšie som si uvedomil, že žene, ktorú som plánoval stretávať viac ako len párkrát v živote, sa podarilo následne nájsť životný vzťah. Neviem, čím to je, ale opakovalo sa to viackrát. Možno som takto "zosobášil“ alebo „dal dokopy“ aj desať párov," smeje sa nad zvláštnym fluidom, ktoré akoby vyžaroval.

Láska vo vlaku

Všetko to začalo ešte v roku 2009.

„Vtedy sme šli s partiou kamarátov na jeden koncert a už vo vlaku som cítil, že sa niečo medzi dvomi z nich deje. Pozerali na seba s úsmevmi, smiali sa, bolo to takmer hmatateľné. Hneď som vedel, že budú spolu. Tak sa aj stalo a hoci to nebol vzťah na celý život, lebo potom sa rozišli, bol to taký prvý moment tejto mojej záhady,“ hovorí o prvej láske vo svojej blízkosti.

Našla životný vzťah

Všetky ďalšie vzťahy potom už začali tak, že najprv randil s danými ženami sám Fero.

„Napríklad som mal intenzívne rande s jednou ženou, s ktorou to vyzeralo celkom vážne po každej stránke, ale po pár mesiacoch mi len tak oznámila, že niekoho spoznala. Zrútil sa mi svet. Oni sú dodnes spolu, majú dieťa a sú zosobášení. Ja som musel hľadať inde,“ hovorí so smútkom v hlase.

To však nebolo všetko. Fero si našiel ďalšiu známosť, opäť to trvalo istý čas, až kým sa nerozišli po psychicky náročnom vzťahu.

„Slečna bola neznesiteľne despotická, obviňovala zo všetkého mňa, pritom to vyzeralo na silný vzťah. Napokon som ju nechal, inak to nešlo. Neskôr som sa dozvedel, že je zrazu vydatá a aj s potomkom. Takže zase sa to opakovalo,“ spomína na nevšedné okolnosti.

Ďalší Valentín osamote

A takýchto prípadov zažil Fero toľko, že ich pomaly nevie spočítať na prstoch oboch rúk.

„Nedávno som zistil, že ešte jedna bývalá je už vydatá a takisto si našla partnera tesne po mne. Pritom mne tvrdila, že nevie mať vzťah. Tak asi už vie. Neviem si to vysvetliť, mňa láska obchádza míľovými krokmi a ženám, ktoré sa o mňa "obtrú“ zrazu osud mimoriadne praje," prezradil ďalej a na záver dodal:

„Asi si otvorím nejakú zoznamku na párovanie ľudí. Rozdávam lásku, kade chodím, no mne nie je dopriate. Aj tento Valentín som teda osamote, ale stavím sa, že čoskoro si žena, s ktorou sa stretávam, tiež nájde životný vzťah,“ dodal na záver Prešovčan, ktorého skutočné meno máme k dispozícii, ale pre potreby článku sme ho zmenili.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM