Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Pozná už svojho prvého víťaza. V Rožňave si môžete zahrať nákupné pexeso

Keď v Rožňave otváral svoje brány obchod Veselá Farma, avizoval ponuku chutných bio produktov poväčšine priamo od regionálnych maloproducentov. Avizoval rôznorodé akcie. A avizoval ešte niečo.

Ilustračný obrázok k článku Pozná už svojho prvého víťaza. V Rožňave si môžete zahrať nákupné pexeso
Zdroj: Dnes24.sk

…Moderné marketingové aktivity, v rámci ktorých je zákazník na prvom mieste a ktorými pomôže zviditeľniť sa i okolitým farmám, malým no kvalitným producentom dobrôt rôzneho charakteru.

Nákupné pexeso

A medzi takéto aktivity môžeme zaradiť Pexeso – Veselá Farma, i keď to má okrem podpory predaja úlohu osvety o zvieratkách medzi tými najmladšími Rožňavčanmi. „Pri prvom nákupe u nás si môžu zákazníci zobrať pexeso pre svoje deti so všakovakými zvieratkami, z farmy, ale i z divočiny. Avšak presnejšie, len jeho prvú polovicu,“ hovorí Madeleine Šebeňová, manažérka Veselej Farmy s tým, že druhá polovica pexesa zostáva v obchode.

„Ďalšie karty si môžu naši zákazníci vyzbierať automaticky pri ďalších nákupoch. Platí, že každý nákup v hodnote 5 eur rovná sa jedna karta. Ak teda nakúpite napr. za 15 eur, získavate hneď tri karty pexesa,“ vysvetľuje ďalej.

Ovečka Goľa ako darček

Čo ak budem mať pexeso kompletné, okrem toho samozrejme, že máme doma kompletné pexeso? „Pre tých máme pripravené plyšové prekvapenie. Krásnu ovečku menom Goľa, ktorá je maskotom Veselej Farmy. Okrem toho prví traja získavajú nákup v hodnote 10 eur zadarmo, ďalší traja nákup v hodnote 5 eur zadarmo. A každý, kto si domov vezme prvú polovicu pexesa, má pri každom ďalšom nákupe 5% zľavu,“ dopĺňa M. Šebeňová.

Známy je podľa jej slov už i prvý víťaz, odovzdávanie výhry si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Aktuálne akcie

A ako sa darí Veselej Farme s odstupom času? „Ľudia si obľúbili podujatia, ktoré sme organizovali najmä v lete a v ktorých budeme celkom určite pokračovať. No a samozrejme, čo je pre nás dôležité, vedia oceniť kvalitné výrobky regionálnych maloproducentov. Našli sme si už množstvo stálych zákazníkov a veríme, že sa ich počet bude stále zvyšovať.

Chystáme sa aj na Vianočné trhy na námestí v Rožňave, ktoré sa budú konať budúci týždeň a vaši čitatelia si budú môcť vychutnať naše dobrôtky. Snažíme sa vždy mať v repertoári aj rôzne akcie, aktuálne sú v zľave mliečne produkty (žinčica, bryndza, maslo, syry a iné), perníkové dobroty a mikulášske balíčky :),“ prezradila na záver manažérka Veselej Farmy.

(PR)

Nákupné pexeso má prvého víťaza: Dedko Dušan ho vyzbieral so svojou vnučkou :-)
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM