Rôzne

V okresoch Rožňava a Spišská Nová Ves, POZOR: Vodiči budú musieť počítať s obmedzeniami

Automobilové preteky s názvom Rallye Dobšiná si v sobotu 16. septembra vyžiadajú dopravné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku V okresoch Rožňava a Spišská Nová Ves, POZOR: Vodiči budú musieť počítať s obmedzeniami
Zdroj: Unsplash.com , Pixabay.com

Na území okresov Rožňava a Spišská Nová Ves dôjde k úplnej uzávere ciest. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Dopravné obmedzenia sa dotknú ciest II/533 a II/535. Úplne uzavreté budú od 7:00 do 19:00 hod. úseky ciest od Gemerskej Polomy po Hnilec, od obce Mlynky po križovatku s cestou II/533 v smere na obec Hnilec a úsek medzi Hnilcom a Súľovou.

„Úplná uzávera a obchádzkové trasy budú označené prenosným dopravným značením. Polícia v tejto súvislosti vyzýva účastníkov cestnej premávky, aby sa plne venovali vedeniu vozidla, zvýšili pozornosť z dôvodu zmeny dopravného značenia a využili obchádzkové trasy,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Dopravné obmedzenia budú v piatok (15. 9.) a sobotu platiť aj v meste Dobšiná, uzavretá bude časť Ulice SNP. „Z uvedených dôvodov prosíme občanov, aby neparkovali motorové vozidlá na miestnej komunikácii. Zároveň je potrebné včas vyparkovať z dvora, aby sa predišlo zablokovaniu výjazdu a vjazdu do dvorov rodinných domov,“ informovala samospráva na svojej oficiálnej webovej stránke.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM