JAB Rôzne

Atmosféru Spišského trhu sme zachytili v obrazoch: Návštevníkov neodradil ani dážď

Tohtoročný Spišský trh máme za sebou. Jeho 64. ročník si užilo množstvo domácich a aj návštevníkov nášho mesta.

Zdroj: Dnes24.sk

Štyri dni zábavy, kolotočov či typicky jarmočného jedla sú už za nami. 64. ročník Spišského trhu odštartoval uplynulý štvrtok a na návštevníkov čakalo takmer 500 stánkov spotrebného tovaru i päťdesiatka atrakcií vrátane tohtoročnej novinky – ruského kola – a tiež bohatý kultúrny program.

Slávnostné otvorenie sa konalo na hlavnom pódiu za účasti skupiny historického šermu Jago, bubnovej šou v podaní zoskupenia Campana batucada, folklórnej skupiny Čačiny a speváckej skupiny Šafolky. Trh slávnostne otvoril primátor Spišskej Pavol Bečarik v prítomnosti hostí z partnerských miest. Po slávnostnom otvorení nechýbal ani sprievod mestom na čele so symbolom Spišského trhu – medveďom.

Hoci počasie počas konania trhu nebolo ideálne a párkrát sa návštevníci museli ukrývať aj pred dažďom, nami oslovení respondenti si to patrične užili. „Nepamätám si, že by niekedy počas trhu nepršalo. Ale nám osobne to nevadilo. S deťmi sme si užili atrakcie doobeda a večer sme boli na program už bez nich,“ prezradila nám rodinka zo Spišskej.

„Nás zastihol dážď priamo na kolotoči a vôbec nám to neprekážalo. V tej rýchlosti sme nemali čas myslieť na to, že prší,“ zasmiali sa kamarátky, ktoré si trh prišli užiť z neďalekého Popradu.

Atmosféru 64. ročníka Spišského trhu si môžete pozrieť zachytenú v našich galériách.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zaspomínajte si na 64. ročník Spišského trhu: Prinášame veľkú FOTOGALÉRIU
28
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM