JAB Kultúra

Užite si sobotu a nedeľu v Spišskej: Takéto zaujímavé akcie prebehnú...

Môžeme sa tešiť, víkend je opäť tu. A aké zaujímavé podujatia počas neho môžete navštíviť v Spišskej? Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Užite si sobotu a nedeľu v Spišskej: Takéto zaujímavé akcie prebehnú...
Zdroj: Dnes24.sk

Spišská burza starožitností a kuriozít

26. mája 2018 od 8:00, staré trhovisko na sídl. Východ

Ani túto sobotu nebude chýbať v našom meste Spišská burza starožitností a kuriozít. Až do 15:00 hod môžete prísť na staré trhovisko predať, kúpiť alebo vymeniť starožitnosti, zberateľské predmety a predmety minulých čias.

Duatlon

26. mája 2018 od 9:00, Radničné námestie

Športový klub Iglovia Spišská Nová Ves a Slovenská triatlonová únia pripravila športové podujatie Duatlon – Majstrovstvá SR žiakov, mužov, žien, veteránov a Slovenský pohár v duatlone ostatných kategórií. Štart je v priestore pri Spišskom divadle na námestí, pretekári všetkých kategórii budú mať vyznačené okruhy.

Ukradnutá princezná

26. a 27. mája 2018 o 17:00, kino Mier

V sobotu aj v nedeľu popoludní si prídu na svoje aj najmenší. V kine Mier je pripravená rozprávka – Ukradnutá princezná. Kúzelný príbeh Ruslana a Mily sa odohráva v dobe statočných rytierov, krásnych princezien a zlých čarodejníkov.

KVÍZovanie

26. mája 2018 o 18:00, čajovňa Alchýmka

Zábavné kvízové súťaženie v tímoch (2–4 hráči) v štyroch kolách na vás čaká v čajovni Alchýmka. Pripravené je obrázkové, hudobné, tipovacie a vedomostné kolo. Víťazi si odnesú milé malé ceny.

Wedding Time Show

27. mája 2018 od 10:30 Hotel Metropol

Svadobnú výstavu v Spišskej otvorí sabrážou najlepší slovenský somelier Matúš Hamara a uzavrie svojím speváckym vystúpením speváčka, herečka a umelkyňa Barbora Žilecká. Pripravený je bohatý program a návštevníci budú môcť vidieť svadobné a spoločenské šaty najlepších svadobných salónov z okolia. Počas celého programu je pripravená ochutnávka vín, zákuskov či grilovaných špecialít. Na deti sa už teraz tešia detské animátorky so živou princeznou Elzou z rozprávky Frozen.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM