Krimi

Vážna dopravná nehoda na východe: Zrazili sa dve autá a AUTOBUS, hlásia zranených!

Medzi Spišskou Novou Vsou a Rožňavou došlo k vážnej dopravnej nehode autobusu a dvoch áut!

Ilustračný obrázok k článku Vážna dopravná nehoda na východe: Zrazili sa dve autá a AUTOBUS, hlásia zranených!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Košický kraj

K nehode došlo v utorok predpoludním na ceste II/533 pri lome, v časti známej ako Gretla. Cestu museli po nehode obojsmerne uzavrieť, aktuálne je už prejazdná v jednom jazdnom pruhu.

Z miesta nehody do nemocnice previezli päť ľudí. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

„Podľa doterajších zistení 42-ročný vodič vozidla značky VW Passat z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s autobusom. 63-ročný vodič autobusu v snahe vyhnúť sa zrážke prudko zabrzdil, strhol riadenie vpravo a ostal stáť na trávnatom povrchu. Do autobusu z dôvodu nedodržania bezpečnej vzdialenosti narazilo zozadu vozidlo značky Citroën,“ priblížila Ivanová s tým, že v autobuse sa malo v čase nehody nachádzať 21 cestujúcich.

Pri nehode sa zranilo päť ľudí, okrem vodiča a spolujazdkyne z vozidla, ktoré prešlo do protismeru, aj traja cestujúci z autobusu. Zranené osoby boli prevezené do nemocnice, rozsah ich zranení nateraz nie je známy.

„Všetci traja vodiči boli na mieste podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM