Lukáš Zavacký Kultúra

Október nám odštartoval: TOP 10 udalostí v Košiciach na oddych či zábavu

Košice sú v októbri plné zaujímavých udalostí. Ak chcete byť v obraze, prezrite si náš prehľad, ktorý je skutočne rozmanitý.

Ilustračný obrázok k článku Október nám odštartoval: TOP 10 udalostí v Košiciach na oddych či zábavu
Zdroj: TASR

VIŠEGRÁDSKE DNI 2016

22. septembra až 5. decembra 2016, Košice

Festival ponúka reprezentatívnu vzorku divadla, hudby a výtvarníctva z troch krajín – zo Slovenska, z Česka a z Maďarska. Vystúpi napríklad Peter Cmorik, ale aj herci zo Slovenského národného divadla v Bratislave.

BIELA NOC

1. októbra 2016, Košice

Už len krátky čas zostáva do Bielej noci. Pozvanie prijali špičkoví domáci i svetoví umelci. Nočný život v metropole východu naberie nový rozmer.

MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU

2. októbra 2016, Košice

Medzinárodný maratón mieru 2016 je tu! Tentoraz otvorí už svoj 93. ročník. Opäť sa ho zúčastnia tisícky športovcov, ktorí budú súťažiť vo viacerých bežeckých disciplínach a kategóriách.

RICHARD MÜLLER & BAND

2. októbra 2016 o 19:00, Spoločenský pavilón

Richard Müller patrí medzi najznámejších a najúspešnejších spevákov zo Slovenska. Počas svojej bohatej kariéry vyprodukoval množstvo hitov, ktoré zaspieva spolu s piesňami z nového albumu.

HC KOŠICE – FRIBOURG-GOTTÉRON

4. októbra 2016 o 19:45, Steel Aréna

Košickí hokejisti sa dokázali prebojovať až do šestnásťfinále hokejovej Ligy majstrov. Proti nim bude stáť Fribourg-Gottéron zo Švajčiarska. Prestížny duel môže byť pred odvetou rozhodujúci.

BRYAN ADAMS GET UP TOUR

8. októbra 2016 o 20:00, Steel Aréna

Hudobná legenda sa u nás, konkrétne v Steel Aréne, predstaví po desiatich rokoch so svojimi starými hitmi Heaven, Have You Ever Really Loved A Woman či All For Love.

TUBLATANKA – 33 ROCKOV

15. októbra 2016 od 19:00, Hádzanárska multihala za Hornbachom

Tublatanka, ktorá je známou slovenskou rockovou kapelou oslavuje už 33 rokov na scéne. V rámci toho pobehá po našich aj susedných mestách v Česku a ponúkne to najlepšie zo svojej tvorby.

RETRO PARTY 2016

21. októbra 2016 od 19:30, Dom umenia

Nezvyčajná párty priamo v Dome umenia s dvoma tanečnými pódiami. Hrať bude hudba v štýle disco, boogie a funky v podaní Funky Monkeys DJs, Incognito DJ a ďaľších. Počet vstupeniek je limitovaný.

EAST PRO FIGHT 8

28. októbra 2016 o 18:00, Angels Aréna

Galavečer East Pro Fight 8 pritiahne do Angels Arény ľudí, ktorí milujú bojové športy. Chýbať nebude ani sprievodný program spolu s výbornou svetelnou a zvukovou šou.

ELÁN TOUR 2016 – ŽIVÝCH NÁS NEDOSTANÚ

30. októbra 2016 o 18:00, Steel Aréna

Najpopulárnejšia slovenská kapela Elán sa rozhodla vrátiť na veľké pódium aj v Košiciach. Podujatie nesie názov Živých nás nedostanú, čo odkazuje na to, že po dlhých desiatkach rokov speváci zvládajú hrávať úžasné koncerty.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM