Tlačové správy

STOVKY šiat pre nevesty! V Košiciach otvorili najväčší Svadobný salón MONI. Čo ponúka?

Keď príde ten najkrajší deň, každá žena sa chce cítiť ako princezná. A aby sa tak cítila, stačí jej vstúpiť do magického svadobného salónu MONI v Košiciach a objaviť miesto, kde sa tieto túžby ľahko splnia!

Ilustračný obrázok k článku STOVKY šiat pre nevesty! V Košiciach otvorili najväčší Svadobný salón MONI. Čo ponúka?
22
Galéria
Zdroj: Salón MONI

Salón MONI je miestom, kde sa vaše módne sny stávajú skutočnosťou. Ide o sesterskú prevádzku známej a obľúbenej predajne MONO, ktorú Košičania dobre poznajú už dlhšiu dobu.

MONO ponúka business módu, oblieka pánov na spoločenské podujatia, ponúka bohatý výber pánskych oblekov a doplnkov do práce, ako aj na bežný deň.

V neposlednom rade má aj širokú škálu svadobných oblekov. Logickým zámerom majiteľov preto bolo rozšírenie konceptu o ponuku spoločenského oblečenia, šiat, doplnkov a svadobných šiat pre dámy.

Ako uviedol manažér predajne Marián Kandala: „MONI je inšpirované vami a je odhodlané pokračovať v šľapajach svojho staršieho brata – predajne MONO.“

A čo ponúka tento štýlový svadobný salón?

V MONI nájdete dokonale vyskladanú ponuku z kombinácie business a voľnočasovej módy pre váš jedinečný štýl. Novinkou je rozšírená ponuka o svadobné a spoločenské šaty.

MONI je domovom pre viac ako 700 kúskov svadobných šiat od 12 rôznych dodávateľov, ktoré sú unikátne, rôznorodé a skutočne splnia očakávania aj tých najnáročnejších zákazníčok.

„Ponúkame viac ako 700 kusov svadobných šiat od 12 dodávateľov, ktoré vynikajú svojou štýlovosťou a pestrosťou," hovorí manažér predajne Marián.

V ponuke sú šaty od klasických bielych až po farebné odtiene ako IVORY alebo NUDE, každá nevesta tu nájde niečo pre seba. Ale nielen ona!

Nielen svadobné, ale aj spoločenské šaty

Spoločenské oblečenie si tu hravo vyberú aj svadobní hostia, sprievod, družičky. Ponuka je skutočne rozsiahla. V MONI nezabúdajú ani na najmenších – malé princezné sa stanú stredobodom pozornosti v ohromujúcich sviatočných šatách, ktoré z nich urobia malé parádnice sviatočných udalostí. V salóne nájdete široký sortiment šiat pre malé dievčatká či družičky.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Zdroj: Salón MONI

V čom je svadobný salón iný?

Svadobný salón MONI patrí medzi jeden z najtrendovejších salónov v širokom okolí. Ponúka šaty rôznych značiek, ako sú Bianco Evento, Katy Corso, Natali Bridal, Pronovias group (konkrétne House of St.Patrick, WhiteOne a LadyBird) a Amélie, ktoré sa zameriavajú na moderné a inovatívne šaty.

Veľkou výhodou tohto salónu je online objednávací systém, kde si vie nevesta spolu s ostatnými členmi rodiny rezervovať svoj jedinečný a nikým nerušený termín, kedy sa o ňu v MONI postarajú ako v bavlnke.

Poteší nielen výberom, ale aj cenou

Svadobné šaty v salóne MONI sa dajú, samozrejme, aj požičať, aj kúpiť. Základná cena prenájmu svadobných šiat začína už od 350 eur a predaj od 275 eur. Cena spoločenských šiat začína už od 90 eur. Veľkou výhodou salónu je nielen rozmanitosť výberu. Kto chce byť IN, môže si vybrať v širokej škále farebných odtieňov.

„Zachované máme klasické biele svadobné šaty, ale ten strih môže byť aj úplne atypický. Sú napríklad extra skrátené, nabublané, to je práve napríklad značka Katy Corso, ktorá má alternatívne svadobné šaty. A potom tam je aj napríklad značka Bianco Evento, ktorá má farebné kombinácie – sukňa, blúzka. Táto možnosť je nielen pre družičky a hostí, ale aj pre samotné nevesty. Je to pre nevesty a družičky špeciálny program – volá sa to mix and match, kde si vedia ženy vyskladať svoju vysnívanú kombináciu,“ približuje pozadie svadobnej prípravy a výberu šiat Marián Kandala.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Zdroj: Salón MONI

Úprava šiat na mieru?

Sú vám vaše vysnívané šaty či oblek malé, veľké alebo priúzke? Nemusíte ich nešťastne vrátiť späť na vešiak. „Náš personál a šikovné krajčírky sa postarajú o každý detail, ktorý dokážu opraviť k dokonalosti a spokojnosti v dielni, ktorá je súčasťou predajne,“ doplnil Kandala.

Svadobný salón MONI

  • najväčší svadobný salón na Slovensku,
  • najväčší výber svadobných a spoločenských šiat na Slovensku,
  • najnovšie trendy v dámskej business móde,
  • neustále dopĺňané svadobné kolekcie,
  • priestranné skúšobné kabínky,
  • vlastná krajčírska dielňa priamo na predajni,
  • relax zóna,
  • vlastné parkovisko s priamym vstupom do predajne.

Vaša cesta k nezabudnuteľným chvíľam vo svadobný deň sa môže začať v MONI.

Salón MONI Košice
22
Galéria
Zdroj: Salón MONI

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Salón MONI
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM