Lukáš Zavacký Správy

Známa moderátorka Kmotríková v súťaži Slovenka roka: Z metropoly východu nie je jediná!

Onedlho spoznáme víťazky súťaže Slovenka roka 2016. A medzi výherkyňami môžu byť aj ženy z nášho mesta či tie, ktoré s ním majú niečo spoločné. V nominácii figuruje moderátorka Adriána Kmotríková. To však nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku Známa moderátorka Kmotríková v súťaži Slovenka roka: Z metropoly východu nie je jediná!
Zdroj: TASR

Ôsmy ročník ankety sa začal 15. februára 2016, keď bolo na tlačovej konferencii v bratislavskom hoteli Devín predstavených 28 nominantiek v ôsmich kategóriách – Biznis a manažment, Umenie a kultúra, Médiá a komunikácia, Veda a výskum, Vzdelávanie a podpora mladých talentov, Zdravotníctvo, Šport a Charita.

Medzi možnými víťazkami sa nachádzajú Košičanky alebo tie, ktoré majú k nášmu mestu veľmi blízko. Spomenúť môžeme napríklad tenistku Annu Karolínu Schmiedlovú či moderátorku Adrianu Kmotríkovú. Narodili sa tu, no väčšinu času trávia inde. Následne tiež podnikateľku Ing. Blanku Feč Vargovú, ktorá vyštudovala Fakultu ekonomiky a manažmentu v Košiciach, ale aj basketbalistku Good Angels, Zuzanu Žirkovú. Zabudnúť nesmieme ani na rektorku Univerzity veterinárneho lekárstva a farmácie v Košiciach, prof. MVDr. Janu Mojžišovú, PhD.

O najúspešnejších v jednotlivých kategóriách rozhodnú diváci a poslucháči formou SMS hlasovania. Finálový večer sa uskutoční 5. júna 2016 v historickej budove Slovenského národného divadla.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM