Lenka Fedorová Kultúra

Víkend je už za rohom: Šikovný ťahák vám poradí kam vyraziť

Nuda nie je in a Košice to vedia. Vyberte si z nášho prehľadu podujatí, na ktorých sa nudiť rozhodne nebudete.

Ilustračný obrázok k článku Víkend je už za rohom: Šikovný ťahák vám poradí kam vyraziť
Zdroj: TASR

OFFROAD

5. august – 7. august 2016 o 15:00, Košice, ZOO – Kavečany

Len vy, stáda zvierat a spoľahlivý sprievodca. Vychutnajte si jazdu safariautom. Po návrate z divočiny môžete výlet zakončiť večerou a ako darček navyše od nás dostanete balíček.

FRIDAY IN JAZZ

5. august 2016, Jazz Club

Keď už sa vyberáte do mesta v piatok, tak určite Vaše kroky namieria k nám do JAZZu. Najvyššia koncentrácia zábavychtivých mladých ľudí, najviac krásnych žien na meter štvorcový a výborná muzika s DJ Dexterom.

SUMMER FRIDAY EVENING

5. august 2016 od 18:00, Tabačka

Na celé leto si Tabačka pripravila udalosť s názvom Summer Friday Evening pri sviežej elektronike na dvore s dvoma rezidentnými DJ-mi a ich hosťami.

PODKOŠOVÝ SVET

5. august 2016 od 9:00 do 17:00, Východosloven­ské múzeum

Východoslovenské múzeum v Košiciach pripravilo výstavu pre priaznivcov športu. Návštevníci sa dozvedia podrobnosti o ženskom basketbale v našom meste. A to až do 11. septembra.

CESTA DO PRAVEKU

5. august 2016 , Východoslovenské múzeum v Košiciach

Zažite fascinujúci pohľad do sveta vyhynutých živočíchov. Výstava vám priblížili skameneliny a modely prehistorických zvierat, vývoj života vo všetkých geologických obdobiach, od prvohôr až po dobu ľadovú. Hlavný dôraz sa bude klásť na fosílie zo Slovenska.

HISTÓRIA ZHMOTNENÁ V KOVE

5. august 2016 o 9:00, Východoslovenské múzeum

Na vernisáži vás svojím vystúpením poteší klavirista a skladateľ Vladimír Železňák so svojou tvorbou. Hosťom mu bude Marián Demeter mladší na husliach. Počas vystúpenia si budete môcť vypočuť aj skladbu Sedem divov Košíc, s ktorou sa dostal autor ako jediný na Slovensku do finále celoeurópskej klavírnej súťaže.

Potulky mestom Košice

Sprievodca Milan Kolcun tentokrát priblíži návštevníkom Novú nemocnicu, ktorá v sebe ukrýva množstvo umeleckých diel. Výstava bude prebiehať v interiére, a tak sa návštevníci nemusia báť ani prípadného zlého počasia.

GIRLS FIRST DISCO

5. august 2016 o 22:00, Jazz Club

Jazz Club prináša už niekoľko rokov špeciálne party pre zástupkyne nežnejšieho pohlavia. Tie sa už tento piatok odviažu na atraktívnej Girls first disco.

DŽEMOVAČKA : O NIČOM BAND A ĎALŠÍ

6. august 2016 o 19:00, Halmi Caffe

O ničom band určite nebude o ničom. Po úspešnej premiére na vernisáži a autorskom čítaní sa kapela predstaví na prvom samostatnom vystúpení.

BEER GRILL CHILL

7. august 2016 o 17:00, Tabačka KulturFabrik

Nedeľný chillout poteší v príjemnej atmosfére dvora a v sprievode živých koncertov. Labužníci si prídu na svoje pri griloch, kde si môžu ugrilovať aj vlastné jedlá. Sezóna je v plnom prúde!

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM