Tlačové správy

Výherný deň Kinekus Košice - to sú darčeky, zábava a program pre celú rodinu!

Výnimočný deň plný radosti, zábavy a vzrušujúcich odmien sa blíži!

Ilustračný obrázok k článku Výherný deň Kinekus Košice - to sú darčeky, zábava a program pre celú rodinu!
Zdroj: Kinekus

Kinekus pokračuje v šnúre úspešných akcií s názvom „Výherný deň Kinekus” a to práve v Košiciach. Už túto sobotu 18. novembra od 9:00 – 18:00 zažijete skvelý rodinný deň plný úžasných prekvapení v predajni Kinekus Košice, Pri Prachárni 4 v OC CASSOVIA.

Zdroj: Kinekus

Počas celého dňa budú pre malé ratolesti pripravené rôzne atrakcie, ako napríklad šašo s balónovými kreáciami, chýbať nebude ani maskot – sliepka Klotilda v nadživotnej veľkosti. Dospelí však tiež určite neodídu s prázdnymi rukami. Čakajú ich odmeny za každý nákup, súťaž, chutné občerstvenie, hudba s moderátorkou a taktiež stánok s najnovším sortimentom. Na mieste budeme vyrábať aj vtáčie búdky a ak nám dostatočne pomôžete, môžete si jednu búdku aj odniesť. Za akýkoľvek nákup dostanete poukážku na ďalší nákup v hodnote dvoch eur a možnosť pochutnať si na sladkej cukrovej vate.

Zdroj: Kinekus

Zapojiť sa budete môcť aj do súťaže o hodnotné ceny ako sú napríklad AKU vysaváč LIVINGTON PRIME alebo uhlová brúska PROKIN v celkovej hodnote viac ako 170€. Tieto výhry čakajú možno práve na Vás!

Zdroj: Kinekus

Každý váš nákup bude odmenený. Ak však nakúpite nad 30 eur, budete mať príležitosť točiť kolesom šťastia a vyhrať okamžité a užitočné výhry. Termoska, skrutkovače, doska na krájanie, kombinované kliešte, panvica, ale aj plyšová klotilda alebo kniha plná užitočných rád. Aj takéto sú ceny v kolese šťastia. K tomu všetkému dostanete aj chutné občerstvenie v podobe kvalitnej kávy a výborného moravského koláča.

Zdroj: Kinekus

Ak ešte stále premýšľate kam pôjdete cez víkend 18.11., zavítajte do Kinekusu Košice, kde zažijete radosť z užitočných vecí do domácnosti, záhrady, dielne a pritom máte program pre celú rodinu. Akcia bude prebiehať od 8:00 do 18:00.

Viac informácií získate na tejto stránke.

Zdroj: Kinekus

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Kinekus
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM