Lenka Fedorová Rôzne

Začala sa rekonštrukcia cesty v Myslave: Dokedy si precvičíme trpezlivosť?

Veľká rekonštrukcia ciest v Košiciach pokračuje. Na rade je veľká oprava cesty a mosta v Myslave, ktorá si bude vyžadovať poriadnu dávku trpezlivosti. Čítajte, dokedy potrvá.

Ilustračný obrázok k článku Začala sa rekonštrukcia cesty v Myslave: Dokedy si precvičíme trpezlivosť?
Zdroj: TASR

Rekonštrukcia ciest v Košiciach pokračuje vo veľkom. Zatiaľ čo na sídlisku Ťahanovce sa ešte stále pracuje len na jednom jazdnom pruhu na Ázijskej triede, v Myslave sa začala veľká rekonštrukcia. Jej obyvatelia sa tak budú musieť vyzbrojiť veľkou dávkou trpezlivosti.

Ako zverejnila oznam na webovej stránke Myslavy starostka Iveta Šimková, Myslavčanov čaká veľká rekonštrukcia, ktorá potrvá tri mesiace. „Oznamujeme Vám, že dňa 6. júna 2016 začína veľká rekonštrukcia cestnej a mostovej komunikácie pri bývalej základnej škole v Myslave. Rekonštrukcia bude rozdelená do dvoch etáp, kedy sa priebežne uzatvorí jeden jazdný pruh,“ uviedla starostka.

Podľa jej slov bude doprava v danom úseku riadená semaformi, a preto je potrebné zvýšiť opatrnosť na ceste, aby sa tak vyhlo akejkoľvek kolíznej situácii a zabezpečila bezpečnosť všetkých účastníkov cestnej premávky, chodcov aj vodičov.

,,Táto rekonštrukcia zabezpečí ochranu danej lokality pred povodňami a ochranu súkromných majetkov občanov bývajúcich v danej lokalite," uviedla Šimková, ktorá zároveň prosí o trpezlivosť počas rekonštrukcie.

Foto: Ilustračné

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM