Krimi

Zamestnanec mestského podniku v Košiciach NARAZIL do stĺpa. Nafúkal takmer 2 promile

Na sociálnej sieti sa špekulovalo, či neodišiel z miesta nehody ako Andrej Danko. Podľa polície však zostal na mieste a nafúkal takmer 2 promile!

Ilustračný obrázok k článku Zamestnanec mestského podniku v Košiciach NARAZIL do stĺpa. Nafúkal takmer 2 promile
Zdroj: Facebook.com/Dopravný servis KE, KS

Vo štvrtok večer došlo na križovatke na Južnej triede v Košiciach k dopravnej nehode. Šofér na vozidle patriacom Správe mestskej zelene narazil do stĺpa verejného osvetlenia a značky. Informoval o tom košický Korzár s tým, že za volantom sedel zamestnanec mestského podniku.

Keď sa objavili fotografie z miesta nehody na sociálnej sieti, viacero komentujúcich si spomenulo na nedávny prípad Andreja Danka, ktorý z miesta nehody odišiel. V tomto prípade však šofér podľa polície zotrval na mieste.

"Vodič na križovatke nezvládol riadenie a prednou časťou auta narazil do dopravného značenia. Ako prví boli na mieste príslušníci Mestskej polície Košice, ktorí s vodičom komunikovali. Keďže sa javilo, že by mohol byť pod vplyvom návykových alebo omamných látok, boli na miesto privolaní príslušníci Policajného zboru,“ uviedla pre Korzár košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Dychová skúška podľa Ivanovej potvrdila v dychu šoféra 0,90 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 1,88 promile.

Pri nehode nedošlo k žiadnym zraneniam. Vodič bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM