Hokej

Barani nastúpia proti Košiciam v špeciálnych dresoch. Ich dražbou podporia dobrú vec

Bystrickí hokejisti aj tento rok zabojujú dražbou špeciálnych dresov za zdravé prsia. Pozrite, ktorý známy športovec vhodí úvodné buly zápasu.

Ilustračný obrázok k článku Barani nastúpia proti Košiciam v špeciálnych dresoch. Ich dražbou podporia dobrú vec
13
Galéria
Zdroj: TASR

Domáce stretnutie hokejistov HC ´05 iClinic Banská Bystrica proti HC Košice, ktoré je na programe v stredu 13.2. o 17:30, bude mať zároveň benefičný charakter. Bystrický klub už druhý rok po sebe podporuje myšlienku Avonu, ktorá svojou kampaňou bojuje proti rakovine prsníka. Na zápas hokejisti nastúpia v špeciálnej bielo-ružovej edícii dresov.

Úvodné buly zápasu vhodí Vladimír Moravčík, úspešný bojovník v thajskom boxe a kickboxe: „Som veľmi potešený, že som dostal takúto možnosť podporiť dobrú vec a zúčastniť sa charitatívnej akcie. Rád som tomu vyšiel v ústrety,“ povedal.

„HC ´05 iClinic Banská Bystrica venuje do dražby špeciálnu sadu dresov. Dražba bude zverejnená na našej internetovej stránke a taktiež na Facebooku. Celý výťažok poputuje na verejnú zbierku Avon Pochod 2019,“ uviedol Andrej Sliacky, marketingový a eventový manažér bystrického hokejového klubu.

Pozrite si v priloženom videu a fotogalérii aj zábery z jedinečného Winter Classic pohronského derby pod Urpínom!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Winter Classic: Zábery zo zápasu Bystrice a Zvolena
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM