Michal Lendel Správy

Blíži sa otvorenie sezóny na vynovenom kúpalisku: Čakajú nás viaceré novinky!

Košičania i návštevníci mesta si už o pár dní budú môcť vychutnať horúce dni na obľúbenom kúpalisku na Rumanovej ulici, na ktorom ich čaká po minuloročnej rekonštrukcii opäť niekoľko noviniek.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa otvorenie sezóny na vynovenom kúpalisku: Čakajú nás viaceré novinky!
Zdroj: TASR

Ako uviedla hovorkyňa mesta Martina Urik Viktorínová, ak bude počasie priaznivé, je otvorenie sezóny mestského kúpaliska naplánované na 14.júna a potrvať by mala až do septembra. „Vo vybraných dňoch sa tu budú konať aj tematické večery s hudbou,“ načrtla Viktorínová. Návštevníci určite okrem radosti z kúpania určite ocenia rozšírenú ponuku stánkov s občerstvením, teplými jedlami a chladenými nápojmi.

„Budem veľmi rád, ak sa aj toto leto opäť všetci stretneme na populárnom kúpalisku, kde je možné príjemne zrelaxovať a zažiť veľa zábavy. Verím, že k tomu prispejú aj novinky, ktoré pripravila spoločnosť TEHO ako jeho prevádzkovateľ a Košičania ich so spokojnosťou budú využívať,“ povedal primátor Richard Raši.

Minulý rok prešli obnovou bazény, sociálne zariadenia, pribudlo viac trávnatej plochy aj bezplatné wi-fi. V príprave sezóny 2014 sa venovala pozornosť zabezpečeniu činností vedúcich k zlepšeniu celkového prostredia, hlavne na zefektívnenie chodu prevádzky, vrátane bufetov. „Rozšíri sa ponuka atrakcií pre deti, pribudne elektrický info panel, nová pokladňa pre urýchlenie vstupu v čase špičky, aj úplne nový predajný stánok na predaj nealkoholických miešaných nápojov s priestorom na sedenie,“ dodala hovorkyňa.

Foto. ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM