Eva Mikulová Krimi

Chovanec reedukačného centra z Bankova, ktorý bol na úteku, okradol dôchodkyňu!

Polícia po ňom vyhlásila pátranie a mladý utečenec na úteku okradol 82-ročnú ženu. Už je umiestnený v cele policajného zaistenia s návrhom na jeho väzobné stíhanie

Ilustračný obrázok k článku Chovanec reedukačného centra z Bankova, ktorý bol na úteku, okradol dôchodkyňu!
Zdroj: TASR

Ešte minulého týždňa, polícia požiadala verejnosť o spoluprácu pri hľadaní chovanca Josefa z reedukačného centra na Bankove. Toho síce aj s pomocou verejnosti vypátrala, lenže počas svojho úteku stihol okradnúť seniorku.

Ako uvádza polícia na svojej FB stránke, iba 16 ročný chovanec si svoju obeť vyhliadol v električke a po vystúpení ju sledoval.

„Vo chvíli, keď otvárala vchodové dvere do obytného domu jej z ramena strhol kabelku, pričom poškodená spadla na zem. Vec na políciu oznámil syn poškodenej. Šťastím v nešťastí bolo, že celú udalosť videl 27 – ročný Peter z Košíc. Neváhal a rozbehol sa za páchateľom, ktorý po chvíli kabelku zahodil. Aj jeho svedectvo dopomohlo k tomu, že košickí kriminalisti už do štyroch hodím predviedli podozrivú osobu pred vyšetrovateľa,“ informuje polícia.

Poškodenej bola kabelka vrátená a páchateľ, ktorý sa obdobného skutku dopustil aj v závere minulého roka bol umiestnený do cely policajného zaistenia s návrhom na jeho väzobné stíhanie.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM