Lenka Fedorová Rôzne

Čo nás ešte tento rok čaká? Toto je 5 TOP udalostí, na ktoré sa v metropole východu môžeme tešiť!

Košice sú kultúrnym, športovým i historickým centrom. Na svoje si tu môžu prísť všetky vekové kategórie. Niektoré z podujatí, ktoré tento rok môžete v Košiciach zažiť sú však niečím výnimočné. O ktoré ide?

Ilustračný obrázok k článku Čo nás ešte tento rok čaká? Toto je 5 TOP udalostí, na ktoré sa v metropole východu môžeme tešiť!
Zdroj: TASR

Každý týždeň vám prinášame prehľad zaujímavých podujatí, na ktoré sa môžete tešiť v našom meste. Vybrali sme pre vás aj 5 najzaujímavej­ších, ktoré by ste tento rok rozhodne nemali zmeškať.

SCORPIONS V KOŠICIACH

2. marca 2016, Steel Aréna

Svetoznáma kapela Scorpions príde osláviť svoje 50. výročie aj do Košíc! Košická Steel Arena bude praskať vo švíkoch a fanúšikovia sa na legendárnu kapelu nesmierne tešia. Kapela vznikla v roku 1965, no svoj debutový album Lonesome Crow vydala až v roku 1965. Nadšenci tejto kapely si prídu na svoje už 2. marca !

ŠPORTOVÁ OSOBNOSŤ KOŠÍC

11. marca 2016, Spoločenský pavilón Košice

Oskarová noc košického športu sa blíži. Športovci budú za svoje výkony odmenené na Galavečeri, kde sa dozvieme aj meno absolútneho víťaza tejto prestížnej súťaže. Stretnúť tam budete môcť aktuálne najlepšiu slovenskú tenistku Annu Karolínu Schmiedlovú, Hokejistu Jiřího Bicek či atlétku Janu Veľasovú.

MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU

2. október 2016 o 9:00, Košice

Písal sa rok 1924, keď Vojtech Braun Bukovský vrátil z návštevy olympijských hier a rozhodol sa založiť maratónsky beh. V roku 2014 oslávil neuveriteľných 90 rokov vzniku! Za ten čas si získal srdcia športovcov po celom svete.

KOŠICE RUNWAY RUN

23. apríl 2016 o 20:00, letisko Košice

Zabehať si na letisku? V Košiciach s tým nemáme žiadny problém. Organizátori košického Runway run sa rozhodli pre radikálnu zmenu. Zabehať si budete môcť priamo na ploche košického letiska a to vo večerných hodinách. Tento rok pôjde o prvý ročník tejto akcie. Ak ste sa rozhodli prijať výzvu, zaregistrovať sa môžete do 23. apríla 2016 (vrátane). V rovnaký deň sa odštartuje aj tento zaujímavý projekt.

BALÓNOVÁ FIESTA

9. – 12. jún 2016, Vybrané miesta Košice

Toto podujatie sa koná v Košiciach pravidelne už 20 rokov! Púta oči stovkám balónových nadšencov. Pestrofarebné vzdušné koráby zaplavia oblohu počas ranných aj večerných letov. Ak ste doteraz váhali nad letom balónom, teraz máte jedinečnú šancu napraviť to. Z výšky budete mať Košice ako na dlani. Tešiť sa môžete aj na hudobno-balónová show.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM