Lenka Fedorová Kultúra

Deti vás budú zbožňovať: 5 atraktívnych miest v okolí Košíc, kde si milovníci zvierat prídu na svoje

Deti zvieratá jednoduchú milujú. Doprajte im nezabudnuteľné zážitky, za ktoré vás budú zbožňovať!

Ilustračný obrázok k článku Deti vás budú zbožňovať: 5 atraktívnych miest v okolí Košíc, kde si milovníci zvierat prídu na svoje
Zdroj: TASR

Zoo v Nyíregyháze

Čo tak vybrať sa za hranice k našim susedom? Hlavnými lákadlami sú ľadové medvede, tučniaky, soby či oceanárium. Navyše, ak vstúpite do otvorenej voliéry k papagájom, možno si na vás jeden sadne a vy odídete so skvelým zážitkom!

Husia pláž v Jaklovciach

Na Husej pláži v Jaklovciach, neďaleko Košíc, sa 3. a 4. augusta chystá zaujímavé podujatie. Organizátori sľubujú pre deti animátorov, súťaže, zvieratká, jazdu na koni i cukrovú vatu.

Ranč Šugov

Detské letné tábory s jazdením na koníkoch, školy a škôlky v prírode, ihrisko, spoločenská miestnosť, lodičky, ovečky, koníky, psíkovia, ovečky, kozička, mačičky, zajačik a člnkovanie na rybníku. To všetko môžete s vašimi deťmi zažiť na ranči pri Medzeve.

Jazda na koni v Trebejove

Trebejov je ďalším zaujímavým miestom, kde môžete svojim deťom dopriať kontakt so zvieratami. Certifikovaný inštruktor jazdy na koni vás naučí od základov klasický jazdecký štýl, či neskôr aj pokročilý v anglickom aj westernovom sedle. Z Košíc do Trebejova je to pritom len 15 minút cesty.

Zoo Košice

Košickú zoo už mnohí poznajú naspamäť. Zoo však pre svojich návštevníkov chystá pravidelne rôzne novinky a zaujímavosti. V súčasnosti sa teší novej samici kondora. Zaujímavosťou je, že má najväčšie rozpätie krídel zo všetkých dravcov, a to aj 320 centimetrov. Dožíva sa až 50 – 60 rokov. V zoo pribudol aj nový párik pelikánov.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM