Adam Stečák Kultúra

Divadlo Animamea pozýva na svoju divadelnú premiéru milovníkov umenia

Premiéra v divadle Animamea sa uskutoční už túto stredu 10. októbra 2018 o 19:00 hodine v DKC Veritas na Dominikánskom námestí.

Ilustračný obrázok k článku Divadlo Animamea pozýva na svoju divadelnú premiéru milovníkov umenia
6
Galéria
Zdroj: Monika Marcinková

Košičania sa môžu tešiť na nové divadlo, ktoré sa predstaví premiérou diela Malý princ, knihy, ktorá sa dá interpretovať na tisíce spôsobov a každý z nich je výnimočný.

Premiéra sa uskutoční v divadle Animamea už túto stredu 10. októbra 2018 o 19:00 hodine na Dominikánskom námestí v priestoroch DKC Veritas. Divákom sa predstavia herci Michaela Domovcová a Jakub Muranský. Kameru a strih bude mať na starosti skúsený Michal Čabal, ocenený Zlatou kamerou.

Divadlo Animamea je nové divadlo, ktoré založili ľudia nadšení pre divadelnú tvorbu a snažia sa touto cestou dotknúť duše divákov.

Zakladateľmi divadla Animamea sú Katarína Obyšovská, Michaela Domovcová, Jakub Muranský a Monika Marcinková. Milovníci umenia sa môžu rozhodne na premiéru tohto diela tešiť. Cena vstupného je 3€. Rezervácia vstupeniek na predstavenie je možná telefonicky, alebo prostredníctvom SMS na čísle: +421 904 36 00 77.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Košice divadlo Animamea
6
Galéria
Zdroj: Monika Marcinková
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM