Alexandra Kolínská Hokej

Dlhá cesta našich majstrov busom: Hokejisti HC Košice v eufórii už od bystrickej šatne. Aha, čo prezradili :)

Hokejoví majstri z Košíc sa vrátili po zápase v Banskej Bystrici nadšení, veď aj mali prečo. Podarilo sa im obhájiť majstrovský titul v skovenskej extralige. Pozrite sa, čo nám prezradili hráči aj o ceste z Bystrice do domácej Steel Arény.

Ilustračný obrázok k článku Dlhá cesta našich majstrov busom: Hokejisti HC Košice v eufórii už od bystrickej šatne. Aha, čo prezradili :)
Zdroj: Dnes24.sk

Napriek tomu, že sa košickí hokejoví majstri vrátili až po pol noci, prišli ich privítať desiatky fanúšikov. Tí sa mohli so svojími hviezdami či s majstrovským pohárom na pamiatku odfotiť. Veľký príchod hráčov HC Košice k domácej Steel Aréne si pozrite v článku Počkať na majstrov sa oplatilo: FOTO a VIDEO privítania košických hokejistov a fanúšikov!

Fanúšikovia, ktorí svoj tím išli podporiť do Banskej Bystrice, bolo na hosťovskom štadióne dobre počuť. Tí sa z cesty vrátili pol hodiny pred košickými hokejistami. „Na štadióne v Bystrici sa dalo piť pivo. Ale keď sme sa vracali domov, normálne, všetky benzínky boli zatvorené. Najbližšie sme si kúpili pitie až v Rožňave,“ povedal fanúšik oceliarov. Viac o tom, ako si fanúšikovia posledný zápas užili si prečítajte v článku Hokejová eufória v Košiciach: Prečítajte si dojmy fanúšikov po príchode k Steel Aréne.

„Cesta bola veselá, síce trochu dlhá, ale bolo to príjemné cestovanie, takže bola dobrá,“ prezradil nám košický gólman Saša Hylák, ktorý okrem iného sa stal v rebríčku najlepším brankárom slovenskej extraligy. „Tak nebudem klamať. Oslavovalo sa v autobuse a tá cesta celkom rýchlo ubehla,“ povedal nám na margo cesty z Banskej Bystrice obranca Michal Šeda.

„Cesta bola ako každá iná, samozrejme, bolo trošku veselšie v autobuse. Nejak sme sa nesnažili zdržiavať ani oslavami na pumpe. Nakúpili sme si čo bolo treba a nezdržali sme sa dlhšie,“ taký je názor košického útočníka a kapitána mužstva Martina Štrbáka.

Pre niektorých hráčov to však nebol premiérový titul. Čo teda pre nich znamená práve tento nový? „Je to už môj druhý titul v Košicach, za ktoré hrám rovnako dva roky. Aj keď som neodohral finále, som rád, že sme ho získali a že som bol súčasťou tohto tímu,“ uviedol nám najmladší člen mužstva, ktorý v máji poputuje do draftu NHL, Erik Černák.

„Časom tie tituly idú trochu do zabudnutia, pretože vždy príde nová sezóna, kedy sa zameriavate na to, aby ste získali ten nový. Ale každý získaný titul niečo znamená. Je to výsledok driny počas celej sezóny, pretože cieľom každej sezóny je hrať zápasy tak, aby sme ten titul vybojovali,“ prezradil košický útočník Peťo Bartoš.

Prečítajte si aj:

Foto: HC Košice

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM