Hokej

Do Košíc zavíta svetový hokej: Lístky sa dajú zohnať so zľavou, tu sú ceny...

Pre fanúšikov slovenského hokeja v Košiciach dobrá správa. Steel Aréna bude hostiť zápas medzi slovenským výberom a mužstvom Fínska. Pri kúpe do konca roka máte zľavu...

Ilustračný obrázok k článku Do Košíc zavíta svetový hokej: Lístky sa dajú zohnať so zľavou, tu sú ceny...
Zdroj: TASR

Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) spustil vo štvrtok predaj vstupeniek na prípravné stretnutie SR – Fínsko, ktoré sa uskutoční v košickej Steel Aréne vo štvrtok 24. apríla 2014 o 17.00 h.

Vstupenky sa dajú kúpiť cez spoločnosť Ticketportal, záujemcovia, ktorí si lístky zakúpia do konca roka 2013, ich získajú so zľavou – cena vstupenky na dolný ovál je 13 eur, na horný ovál 10 eur. Od 1. januára je cena stanovená na 15 eur (dolný ovál), resp. 12 eur (horný ovál). Deti do troch rokov v sprievode rodiča bez nároku na miesto sedenia budú mať na zápas vstup zdarma, mládež do 12 rokov zaplatí 3 eurá. Vozíčkari budú mať na zápas vstup voľný, sprevádzajúca osoba zaplatí 10 eur (12 eur po 1. januári 2014).

Duel slovenskej reprezentácie s Fínskom sa uskutoční v rámci série prípravných zápasov pred MS 2014 Euro Hockey Challenge. Informácie priniesla oficiálna webstránka SZĽH.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM