Eva Mikulová Krimi

Dostal šmyk, prerazil zábradlie na nástupnom ostrovčeku a vrazil do chodca

Po búrke bola cesta mokrá a vodič žiaľ nezvládol riadenie a tak spôsobil kurióznu nehodu. Našťastie sa chodec čakajúci na električku zranil len ľahko.

Ilustračný obrázok k článku Dostal šmyk, prerazil zábradlie na nástupnom ostrovčeku a vrazil do chodca
Zdroj: KR PZ Košice

V štvrtok 9. augusta krátko po 18,00 hodine na križovatke Južnej triedy a Cintorínskej ulice v Košiciach, smerom od centra mesta, došlo ku kurióznej dopravnej nehode, ktorá sa našťastie neskončila tragický.

Pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, dostal 26-ročný vodič z okresu Košice okolie s vozidlom zn. Škoda Octavia na mokrej vozovke šmyk, nezvládol riadenie a s autom vyletel na ostrovček zastávky mestskej hromadnej dopravy.

„Tam následne prerazil železné zábradlie a narazil do 23-ročného Košičana, ktorý v tom čase stál na zastávke. Požitie alkoholu u vodiča zistené nebolo, chodec sa podľa predbežnej lekárskej správy zranil pri dopravnej nehode ľahko. Škoda na vozidle bola predbežne vyčíslená na 1.000 eur, na zábradlí bola spôsobená škoda predbežne vyčíslená na 400 eur,“ informovala nás krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Zdroj: KR PZ Košice
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM