Alexandra Kolínská Krimi

Dráma v košickom autobuse MHD: Podozrivého, ktorý napadol cestujúceho už vyšetruje polícia. Aha, čo ho dostalo!

V košickej MHD sa odohral vážny incident. Podľa hovorkyne Dopravného podniku Košice, mal muž napadnúť cestujúceho v autobuse. Útočníka už vyšetruje polícia.

Ilustračný obrázok k článku Dráma v košickom autobuse MHD: Podozrivého, ktorý napadol cestujúceho už vyšetruje polícia. Aha, čo ho dostalo!
Zdroj: TASR

Cestujúcim v košickej MHD sa naskytla poriadne nepríjemná scénka, kde muž napadol cestujúceho a následne z miesta činu ušiel. Informácie nám potvrdila hovorkyňa Dopravného podniku Michaela Karaffová.

„Môžeme potvrdiť, že incident sa stal 14.2.2015 na linke číslo 52. Dopravný podnik poskytol polícii kamerový záznam. V súčasnosti v predmetnej veci prebieha vyšetrovanie a vykonávajú sa procesné úkony, nateraz nie je možné k prípadu poskytnúť ďalšie informácie,“ povedala Karaffová.

„Podozrivého občania opoznali na základe zverejneného videa a v súčasnosti s ním vykonávame procesné úkony. Akonáhle to bude možné, poskytneme k tomu bližšie informácie,“ vyjadril sa k prípadu krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Podobný prípad sa stal nedávno aj v Prešove. Viac sa dočítate v článku Nové info týkajúce sa bitky v trolejbuse: Súd zamietol sťažnosti Mira a Filipa!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM