Rôzne

Električky v Košiciach zmenili imidž, pribudli im FÚZY! Čo to znamená a kedy ich opäť zhodia?

Postrehli ste to? Ulice Košíc brázdia fúzaté električky.

Ilustračný obrázok k článku Električky v Košiciach zmenili imidž, pribudli im FÚZY! Čo to znamená a kedy ich opäť zhodia?
Zdroj: Facebook.com/Dopravný podnik mesta Košice, a.s.

Fúzaté budú počas celého novembra. Informuje o tom Dopravný podnik mesta Košice prostredníctvom sociálnej siete a pridáva aj dôvod.

„Cieľom je šíriť osvetu o témach, ktoré sú aj v dnešnej dobe pomerne málo komunikované v spoločnosti. November sa týka pánov, teda prioritne ochorení mužských orgánov, ale aj celkového mužského zdravia,“ vysvetľuje DPMK.

Nálepky v podobe fúzov

Symbolom kampane sú práve fúziky. „Ako vyjadrenie podpory sme nálepky v podobe fúzov umiestnili na električky Vario. Symbolickými fúzikmi si tak dôležitosť prevencie pripomenieme do konca mesiaca,“ ozrejmil dopravný podnik.

V rámci kampane vyzýva mužov, aby nepodceňovali preventívne prehliadky a kontroly u lekárov. „Objednajte sa ešte dnes u vášho urológa. Prevencia môže zachrániť aj váš život,“ vyzýva na záver.

Rozporuplné reakcie

Táto aktivita vyvolala v očiach verejnosti rôzne reakcie. Časti komentujúcich sa nepozdáva, že sa čas a energia venujú takýmto veciam, zatiaľ čo dopravný podnik má pálčivejšie problémy. „S prepáčením, Dopravný podnik mesta Košice, idete dolu vodou, nemáte vodičov, neviete ich zaplatiť, vozový stav žiadna výhra, ale fúziky maľovať budete.....dosť choré priority,“ napísal Peter.

Druhá časť túto aktivitu víta a gesto oceňuje. „Nenechajte sa rozhodiť komentármi od zlovákov. Je to pekná aktivita, len jednobunkovcom, ktorí si ledva vedia privolať výťah, tak sa vybíjajú na internete, to vadí,“ zareagoval napríklad Michal.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM