Správy

Ešte je len obed a hic ako na Sahare: Košičan Jaro (27) odfotil teplomer

Meteorológovia vydali na dnešný deň výstrahu 3. stupňa pred teplom. Zdá sa, že predpoveď im zatiaľ vychádza, veď pozrite koľko stupňov nameral náš čitateľ už teraz!

Ilustračný obrázok k článku Ešte je len obed a hic ako na Sahare: Košičan Jaro (27) odfotil teplomer
1
Galéria

Odborníci zo SHMÚ prekvapili Slovákov, keď na piatok vydali výstrahu 3. stupňa pred teplom. Tá platí aj pre Košičanov, podľa meteorológov tu môže teplota vystúpiť až na 38°C. Zdá sa, že predpoveď sa pomaly napĺňa. Pozrite koľko ukazoval teplomer nášho čitateľa už pred obedom.

,,Čakal som, že dnes bude horúco, lebo všade sa o tom hovorilo. Ráno som sa však potešil, keď bolo vonku pod mrakom, lebo v tom teple sa už pomaly nedá ani dýchať. Mraky sa však rýchlo rozplynuli, a tak sa zdá, že dnes bude predsa len poriadny hic. Pred obedom mi teplomer ukazoval už 34°C, a to ho mám na okne v tieni. Som zvedavý koľko nakoniec bude poobede," napísal nám čitateľ Jaro.

Fotografiu, ktorú nám zaslal si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii. Koľko stupňov dnes ukazuje váš teplomer? Podeľte sa s nami s fotografiami na našom Faceboku!

Počasie vie byť niekedy počas leta nepredvídateľné. S našou sekciou o počasí máte aktuálnu predpoveď počasia šitú na Košice. Stačí, keď na ľavej lište našej stránky, pod kalendárom, kliknete na ikonku predpovede počasia.

Šikovná a prehľadná predpoveď vo forme časového harmonogramu ukazuje očakávanú teplotu na jednotlivé hodiny dňa so symbolmi (dážď, oblačnosť atď …). Predpoveď na Košice 24 vám prezradí všetko o počasí nielen na aktuálny deň, ale i niekoľko dní dopredu. Dáta k predpovediam dodáva Nórsky meteorologický inštitút (MET Norway).

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM