Eva Mikulová Kultúra

Filmový festival s tvárou ženy. Predpredaj lístkov začne už čoskoro

27. Medzinárodný filmový festival Art Film Fest predstavil vizuálnu identitu. Je to tvár mladej ženy ako symbol najpočetnejšej profilovej i vekovej skupiny festivalového publika.

Ilustračný obrázok k článku Filmový festival s tvárou ženy. Predpredaj lístkov začne už čoskoro
15
Galéria
Zdroj: Art film fest 2018

Art Film Fest patrí medzi najväčšie slovenské filmové podujatia. Jeho aktuálny 27. ročník ponúkne v dňoch 14. – 22. júna 2019 všetkým filmovým fanúšikom a fanúšičkám bohatý program, kreovaný snímkami z celého sveta, sprevádzanými účasťou ich tvorcov a tvorkýň. Sedemnásť pro­gramových sekcií naplnia stovky diel najrôznejších žánrov.

Chýbať nebude bohatý sprievodný program – hudba, výtvarné umenie či inšpiratívne prednášky a diskusie. Predpredaj vstupeniek na aktuálny ročník festivalu začne 15. apríla 2019

Predstavili nový vizuál

Nový vizuál aktuálneho ročníka je tvárou mladej ženy. Dôraz je akcentovaný na termín a miesto konania festivalu, ktorý sa už po štvrtý raz bude konať v Košiciach.

Grafický návrh pochádza z dielne CODES CREATIVE, spoločnosti, ktorá vytvorila aj nové logo najväčšieho slovenského filmového festivalu. ,,Aktuálny vizuál má v prvom rade komunikovať termín a miesto konania festivalu. Fotografia a grafické výrazové prostriedky slúžia na odkomunikovanie atmosféry Art Film Festu s cieľom osloviť čo najširšie, ale hlavne mladé publikum. Chceme, aby sa festival stal významným bodom na bohatej mape kultúry Slovenska,“ uviedla kreatívna zložka štúdia CODES CREATIVE.

Art film fest 2018
15
Galéria
Zdroj: Art film fest 2018
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM