Alexandra Kolínská Rôzne

Fínski turisti na návšteve v Košiciach: Máte tu fakt všetko lacné, najviac nás teší alkohol v obchodoch!

Aj keď kvôli rekonštrukciám nie sú Košice momentálne príliš atraktívne, zavítali k nám fínski turisti. Okrem toho, že navštívili dominanty metropoly východu, zapáčili sa im naše dievčatá a to, že na Slovensku neplatí prohibícia.

Ilustračný obrázok k článku Fínski turisti na návšteve v Košiciach: Máte tu fakt všetko lacné, najviac nás teší alkohol v obchodoch!
Zdroj: TASR

Naše dominanty obdivujú neraz aj návštevníci z Maďarska, Česka či iných štátov. Tentokrát sa ukázala v Košiciach aj partia Fínov. Uznali krásu mesta, potešili sa nízkym cenám, pekným dievčatám, či neobmedzený prístup k alkoholu. Na návštevu nášho mesta zavítali obyvatelia z Helsínk a z malého mestečka Nastola.

„Navštívili sme Výhliadkovu vežu, zoo, aj Spievajúcu fontánu. Pobehali sme aj po obchodoch, reštauráciách, a baroch, no o takých nízkych cenách sa nám môže len snívať. Máte tu všetko minimálne o polovicu lacnejšie, niečo aj viacnásobne.Tak isto počasie, je tu oveľa teplejšie než doma v Helsinkách. Aj dievčatá sú pekné, ale nechcú veľmi s nami komunikovať :),“ prezradil Niklas (35).

„Vo všetkých podnikoch sú milí ľudia, hlavne baby. Niektoré sa s nami aj porozprávajú, iné sa len usmejú a idú ďalej. Po príchode sme však boli trochu vystrašení, nerozumeli sme, čo sa tu deje, keď je celé mesto rozkopané. Inak sú Košice naozaj pekné,“ povedal Ari Pekka (25).

„Mne sa tu hlavne páči, že aj keď sa ráno o siedmej zobudím a prídem do supermarketu, tak tam môžem voľne kúpiť alkohol. Nie že by som bol alkoholik, ale tak viete ako je to na dovolenke :) a máte výborné pivo! Ceny v obchodoch sú poriadne nízke a dievčatá sú pekné, ale nejak neriešim, som šťastne ženatý, aha,“ ukázal na obrúčku Henrik (32).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM