Lukáš Zavacký Šport

FOTO: Nový fitpark v Barci už dostupný pre verejnosť. Čo ešte pribudne?

Košice síce už v tomto roku nie sú Európskym mestom športu, no mestská časť Barca si pripravila pre svojich obyvateľov nadväzujúcu novinku. Viac v článku či v priloženej galérii.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Nový fitpark v Barci už dostupný pre verejnosť. Čo ešte pribudne?
2
Galéria
Zdroj: TASR

Ľudia majú v spomenutej lokalite, konkrétne v Barčianskom parku pri zastávke električky číslo 4, nové možnosti na aktivitu. Stojí v nej úplne nový fitpark s množstvom zariadení. Vznikol aj vďaka dotácii mesta, ktoré zabezpečilo dodávku, osadenie a montáž exteriérových fitnes strojov firmou Dextrade Žilina, s.r.o.

„Dajú sa už používať, na jar je ešte potrebné upraviť terén plus doplniť ďalšie veci,“ uviedol František Krištof, miestny starosta, čím narážal napríklad aj na vylepšenie terénu.

Pri cvičiacich strojoch sa vraj nachádza osobitná tabuľa s prevádzkovým poriadkom.

Podobný krok sa však rozhodli zrealizovať vlani aj na ďalších miestach v metropole východu. Išlo o podobné ihriská na Furči a na Terase, o ktorých sme vám priniesli podrobné informácie so zábermi.

Nový fitpark v košickej mestskej časti Barca
2
Galéria
Zdroj: František Krištof

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám nikdy neunikne.

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM