Adam Stečák Iné športy Šport

FOTO: Areál pred OC Galériou hostí volejbalovú elitu Slovenska

V Košiciach sa tento víkend koná športová akcia. Šesťdesiatka elitných beach volejbalistov sa zišla na Terase.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Areál pred OC Galériou hostí volejbalovú elitu Slovenska
14
Galéria

Viac než tridsať dvojíc z rôznych kútov Slovenska si to doslova rozdá v tomto atraktívnom letnom plážovom športe priamo uprostred sídliska, na námestí pred OC Galéria, kde je už od úvodu júla navezených viac než 100 ton piesku.

Na plážovom ihrisku pred obchodným centrom Galéria sa konajú majstrovstvá Slovenska v plážovom volejbale, kde si zmerajú svoje sily iba tí najlepší. Samozrejme, medzi nimi nemôžu chýbať aj volejbalisti z Košíc a okolia.

Najlepšie páry majstrovstiev si rozdielia peknú finančnú čiastku a to 2500€.

Majstrovstvá Slovenska vo volejbale sa konajú už po tretí rok, čo môžeme považovať za veľký úspech. Počasie praje a je naozaj nádherne, takže neváhajte a príďte podporiť volejbalistov.

Titul z košickej „BeachPlazaTerasy“ budú obhajovať slovenské reprezentantky Lucia Behúnová, Ľubica Šipošová z Pezinka( aktuálne turnajové „dvojky“), no favoritkami majstrovstiev je prvá nasadená dvojica Jana Šimanicová, Magdaléna Kováčiková (Staškov/Turzovka).

Košice budú mať v ženskej časti zastúpenie nasadenou päťkou turnaja, dvojicou Silvia Murínová, Katarína Kapráľová. U mužov sa zápasiť začne už v predvečer hlavného turnaja kvalifikáciou, keďže sa do majstrovstiev zaregistrovalo až 20 dvojíc.

Pozrite si v galérii, čo sa nám podarilo zachytiť…

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Majstrovstvá Slovenska volejbal
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM