Adam Stečák Rôzne

FOTO: Príroda v Košickom kraji sa prebúdza, vychutnajte si jarný závan energie

Zima už pominula a pomaličky ju nahrádza príjemná jar. Toto ročné obdobie patrí medzi najobľúbenejšie.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Príroda v Košickom kraji sa prebúdza, vychutnajte si jarný závan energie
15
Galéria
Zdroj: Adam Stečák

Blíži sa Veľká noc a toto obdobie je doslova obdobím farieb. Nielen prírody či farebných kraslíc. Po mrazivej zime prichádza konečne obdobie, keď nás zalievajú hrejivé slnečné lúče. S týmto ročným obdobím sa skloňujú aj pojmy ako jarná únava, jarný detox či jarné upratovanie

Príroda v Košickom kraji sa už pomaličky prezentuje krásnymi farbami kvetov, a niektoré miesta sú naozaj balzamom pre dušu. Jar jednoducho ukazuje, aká vie byť krásna a je aj dôkazom toh,o že príroda sa prebúdza.

Faktom, že zima už pominula, je aj slnečné počasie, ktoré nás posledné dni hreje, no stále však očakávame prvú jarnú búrku, ktorá je symbolom uvítania jari.

Na každom kroku možno vidieť zakvitnutý zlatý dážď a vyfarbovať sa začínajú aj okolia panelákov, ktoré donedávna zdobili prví poslovia jari. Inak tomu nie je ani na košickej Hlavnej ulici, ktorá sa postupne premieňa na miesto plné života a radosti. Okrem prírody v Košiciach sme zachytili prebúdzajúcu sa jar aj v blízkosti Hájskych vodopádov, ktoré sa nachádzajú v obci Háj v Rožňavskom okrese.

Jarný závan energie si vychutnávajú bežci, korčuliari, turisti, mladí i starí. Niet divu, môže za to príroda, ktorej výtvory priam bijú do očí…

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia https://www.facebook.com/kosice24/

Príroda v Košickom kraji
15
Galéria
Zdroj: Adam Stečák
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM