Eva Mikulová Rôzne

FOTO: Rezešovci predávajú svoju luxusnú vilu. Je to vkus či nevkus?

Inzerát na predaj rezidencie Rezešovcov sa objavil v ponuke košickej realitnej kancelárie začiatkom tohto týždňa. A fotky interiéru vily vyrazili mnohým dych.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Rezešovci predávajú svoju luxusnú vilu. Je to vkus či nevkus?
25
Galéria
Zdroj: Remax Eden

Prví si všimli inzerát na predaj luxusnej vily Rezešovcov kolegovia z denníka Korzár. A akonáhle sa táto informácia dostala na verejnosť, spôsobila doslova ošiaľ.

Ľudia prvýkrát uvideli v akom prepychu žili Rezešovci. Konkrétne vdova po oceliarskom magnátovi Alexandrovi Rezešovi, Eva Rezešová. Práve jej vila v lokalite Košice – Západ, v milionárskej štvrti nad Popradskou cestou, je na predaj.

„Áno, máme ju v ponuke od pondelka 7. januára,“ hovorí realitný maklér Vladimír Rampáček z Remax Eden. Cena rezidencie pri inzeráte však uvedená nie je. „Klient si to neprial a my cenu samozrejme nezverejníme, len vážnym záujemcom. Takže cenu nehnuteľnosti sa o nás nedozvie nikto ani po telefóne. Musí ísť o vážny a seriózny záujem. Vtedy sa osobne s potenciálnym kupcom stretneme a preberieme detaily predaja,“ vysvetľuje V. Rampášek.

Zlato, tiger v kúpeľni, doplnky Versace

Zatiaľ sa musia záujemcovia uspokojiť s inzerátom, ktorý visí na stránke realitnej kancelárie a obraz si urobia aj cez zverejnené fotky. Je z nich jasné, že Rezešovci si potrpeli na veľa zlata a množstvo rozličných doplnkov.

„Tento rodinný dom je umiestnený na pozemku o výmere 1580 m2, pričom zastavaná plocha je 481 m2. Rodinný dom prešiel kompletnou prestavbou v roku 2004 a zariadený je v barokovom štýle. Konštrukcia domu je tehlová , okná a dvere sú drevené z euro hranolov. Podlahy v obytných miestnostiach sú mozaikové dubové parkety, v zádverí, kuchyni, kúpeľniach, wc na chodbách a schodoch, je inštalovaný taliansky mramor,“ informuje realitná kancelária.

Ako sa ďalej v inzeráte uvádza, obývacia miestnosť o ploche 100 m2, má priamy vstup do bazénovej časti. V miestnosti sa nachádza krb obložený zeleným talianskym mramorom, ktorý okrem estetickej funkcie, spĺňa aj funkciu výhrevnú. Obývacia izba je voľne prepojená s jedálňou ( 51 m2). Izbe dominuje, dobový nábytok, historické kachle potiahnuté 24 karátovým plátkovým zlatom a koberce Versace.

Doplnky Versace sú i v iných izbách a dokonca i kohútiky v kúpelni sú od toho istého dizajnéra. V kúpelni je tiež pozlátený sprchovací kút, tigria predložka pred vaňou, aj olejomaľby nad záchodom. Takýchto „vychytávok“ nájdete v dome viacero. Či však ide o vkus alebo gýč, musia zhodnotiť potenciálni kupci.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM