Eva Mikulová Rôzne

FOTO: Takto vyzerá sála kultúrneho domu v Čiernej nad Tisou po zrútení stropu

Na plesajúcich ľudí sa v nedeľu nad ránom zrútil strop. V tom čase bolo v sále okolo 130 ľudí, piati sa zranili ľahko. Kultúrny dom bol nedávno skolaudovaný.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Takto vyzerá sála kultúrneho domu v Čiernej nad Tisou po zrútení stropu
8
Galéria
Zdroj: TASR

V novom kultúrnom dome v Čiernej nad Tisou zo soboty na nedeľu konal ples. Žiaľ i keď nálada bola výborná, záver plesu sa nevydaril. Tancujúcich ľudí vystrašil okolo 2,00 hodiny nad ránom padajúci strop, konkrétne kazetový sadrokartónový podhľad stropu. V sále bolo v tom čase okolo 130 ľudí.

Päť zranených

„V čase nášho príchodu už boli na mieste mestskí aj štátni policajti. Okamžite sme začali s prehľadávaním objektu. Zisťovali sme, či náhodou niekto v sále neostal, pretože ľudia už boli pred kultúrnym domom. Od mestskej polície sme dostali informáciu, že sú všetci mimo objektu. Päť ľudí bolo ľahko zranených, ošetrili ich na mieste zdravotnícki záchranári,“ informovali hasiči.

„Škoda na majetku bola predbežne vyčíslená na najmenej 14 400 eur. V tejto súvislosti poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ v Kráľovskom Chlmci začal trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia. Presné príčiny a bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Zdroj: kosice.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM