Eva Mikulová Krimi

FOTO: Vodič vrazil do zastávky na Alejovej ulici. Hasiči ho museli z auta vystrihovať, je ťažko zranený

Hrozivo vyzerajúca nehoda sa stala v pondelok ráno 3. decembra. Vodič pravdepodobne nezvládol na zľadovateľej ceste šmyk a vrazil do zábradlia na električkovej zastávke.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vodič vrazil do zastávky na Alejovej ulici. Hasiči ho museli z auta vystrihovať, je ťažko zranený
5
Galéria
Zdroj: HaZZ

Dopravná nehoda sa stala ráno okolo 6,30 na Alejovej ulici v Košiciach. Vodič osobného auta Peugeot 306 pravdepodobne nezvládol riadenie, dostal šmyk a z cesty vletel rovno do zábradlia na električkovej zastávke. Auto aj zastávka ostali úplne zdemolované. Našťastie na zastávke nestál žiaden cestujúci a tak k zraneniu iných osôb nedošlo. Horšie dopadol vodič auta, ktorým je 58 ročný muž: „Vodiča sme museli z auta vystrihnúť a poskytli sme mu nevyhnutnú predlekársku pomoc,“ povedali hasiči.

„Okamžite po príchode sme stabilizovali základné životné funkcie zraneného. S važnými poraneniami sme ho previezli na Kliniku úrazovej chirurgie UNLP v Košiciach,“ dodáva hovorkyňa košickej záchranky Ľubica Bajerovská.

"Podľa doterajších zistení, pri dopravnej nehode vodič Peugeotu 306, smerujúci po Alejovej ulici v Košiciach na sídlisko Železníky, pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, dostal šmyk a narazil do oplotenia zastávky mestskej hromadnej dopravy. Predbežná škoda je okolo 6000 eur, " informovala krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Presná príčina nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM