Alexandra Kolínská Hokej

FOTO z autogramiády košických hokejistov: Účasti sa tešili, ruky od podpisovania neboleli :)

Dva dni pred prvým zápasom HC Košice v novom ročníku Tipsport ligy sa hokejisti z metropoly východu predstavili fanúšikom na verejnej autogramiáde v košickom nákupnom centre.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z autogramiády košických hokejistov: Účasti sa tešili, ruky od podpisovania neboleli :)
Zdroj: Dnes24.sk

Kompletný hráčsky káder, realizačný tím, tréneri, cheerleaderky a obľúbený maskot Vranka ukázali hokejovej verejnosti tri nové sady ligových dresov – modrú, bielu a špeciálnu oranžovo-čiernu, ktorá sa využije pri vybraných zápasoch, premiérovo už v dueli úvodného kola proti Žiline v piatok 11. septembra 2015 v Steel Aréne.

Spokojní fanúšikovia nadovšetko

Priaznivci košických hokejistov si prišli na svoje nie len pri podpisovaní plagátov vyrobených špeciálne na túto príležitosť, ale aj pri fotografovaní sa so svojimi obľúbencami. „Sme radi, že sa tu fanúšikom páčilo. Plagáty aj samotné stretnutie s hráčmi zožalo medzi všetkými veľký úspech, takže spokojnosť s vydarenou akciou je obojstranná,” povedal PR manažér HC Košice Vojtech Petty.

„Skutočne to vyšlo na výbornú a som rád, že sme sa spolu s chlapcami mohli zúčastniť. Vidieť tváre nadšených fanúšikov bol skvelý pocit a teší nás, že sme im mohli urobiť radosť,” netajil spokojnosť útočník Peter Bartoš.

Predstavili špeciálne dresy

Hokejisti Košíc boli rozdelení do troch skupiniek podľa farieb dresov, ktoré mali na sebe. Špeciálny oranžovo-čierny predstavil aj útočník Marek Bartánus, pre ktorého mala táto milá povinnosť špeciálny nádych. V oranžovo-čiernom drese totiž za Košice ešte vo federálnej československej lige hrával jeho otec.

„Tento dres som mal na sebe prvýkrát, ale musím sa priznať, že to bola pre mňa skutočne veľká česť. Fanúšikom to pripomenulo staré časy a viacerí si na ne aj zaspomínali. Tento špeciálny dres sa mi veľmi páči a teším sa na všetky výnimočné zápasy, ktoré v ňom odohráme,” povedal útočník Marek Bartánus.

Ruky z podpisovania neboleli

V košickom nákupnom centre sa desiatky priaznivcov Oceliarov schádzali už pred oficiálnym začiatkom celej akcie a svojou pozitívnou energiou nabili aj hokejistov. „Je to tak,” pousmial sa obranca Radek Philipp. „Človeku dobre padne, ak vie, že fanúšikovia za tímom skutočne stoja. Všetkých nás to ešte viac nabudilo, pretože vieme, že týchto ľudí rozhodne nechceme sklamať. Zároveň vieme, že sú fanúšikovia, ktorí pri nás stoja v dobrom aj v zlom a pre nich sa oplatí bojovať,” dodal Philipp pri podpisovaní plagátov, ktorých bolo skutočne veľa.

„Neviem, koľko som ich už podpísal, ale určite ich bolo dosť,”rozosmial sa útočník Jakub Suja.

„Ruka ma ale nebolí, takže je to v poriadku. Som rád, že sme sa mohli zúčastniť tohto milého stretnutia, ktoré bolo obojstranne prospešné. Fanúšikovia sa potešili, keď sa s nami mohli odfotiť a porozprávať a my sme sa zase potešili ich priazni a podpore,” dodal na záver Suja.

Foto: Michal Čabai

Zdroj: HC Košice (oficiálny web)

FOTO: Košickí hokejisti rozdávali na autogramiáde nielen úsmevy :)
24
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM