Lenka Fedorová Správy

Galavečer oceňovania košických športovcov sa blíži: Čo všetko nás čaká?

Meno absolútneho víťaza športovej ankety sa dozvieme už čoskoro. Aký program si však organizátori počas galavečera pripravili?

Ilustračný obrázok k článku Galavečer oceňovania košických športovcov sa blíži: Čo všetko nás čaká?
Zdroj: TASR

Už 3. marca sa na slávnostnom galavečeri dozvieme mená najlepších športovcov metropoly východu. Minuloročnou absolútnou víťazkou sa stala tenistka Anna Karolína Schmiedlová. Čo nás čaká tento rok?

V programe tanečníci Bérešovci

Okrem športovcov a takmer 400 hostí sa galavečera zúčastní aj prezident Slovenského olympijského výboru Anton Siekel, generálny sekretár Slovenského olympijského výboru Jozef Liba, prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik, prezident Slovenskej triatlonovej únie Jozef Jurášek či prezident Slovenskej asociácieTaekwonda WTF Pavel Ižarik.

Na galavečeri nebudú chýbať ani zaujímavé vystúpenia umelcov. Celým večerom bude sprevádzať a slávnostný punc oficiálnej časti dodá multižánrová kapela Jungle Label.

O hudobný program sa postará aj zoskupenie IL DUETTO a vicemajstri sveta v spoločenských tancoch manželia Bérešovci. Čerešničkou na torte má byť dych vyrážajúca UV light show ANTA AGNI. Pre tancachtivých nebude samozrejme chýbať hudobná produkcia od DJ Ja Mal-a a opäť si zasúťažíme o zaujímavú cenu.

Oceňovanie aj in memoriam

Okrem súčasných športovcov sa pri oceňovaní nezabudne ani na tých, ktorí už medzi nami nie sú, avšak v minulosti tu zanechali veľké posolstvo. V minulom roku porota prvýkrát udelila ocenenie in memoriam horolezcovi Jozefovi Psotkovi.

V tomto roku sa tejto pocty dostane legendárnemu futbalistovi, mágovi na ihrisku a miláčikovi fanúšikov Andrejovi Kvašňákovi.

O trofeje sa postaral akademický sochár Ján Leško, ktorý vytvoril už 21. sošku určenú pre absolútneho víťaza ankety. Tá je vysoká 47 centimetrov. V novom zložení sa predstaví moderátorská dvojica, ktorú budú v tomto roku tvoriť Radka Mazáková a Ján Žgravčák.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM